Vorbe dure îndreptate spre camera VAR după U. Cluj – CFR Cluj 1-2. Căpitanul a răbufnit: „Ce scuze mai aveți? Am fost vânat”

Olteanu Ștefan 24.10.2022, 16:39
Vorbe dure îndreptate spre camera VAR după U. Cluj – CFR Cluj 1-2. Căpitanul a răbufnit: „Ce scuze mai aveți? Am fost vânat”

Romario Pires, căpitanul în vârstă de 33 de ani al celor de la U. Cluj, a răbufnit după derby-ul pierdut în Superliga, scor 1-2 în fața rivalei CFR Cluj și i-a luat în vizor pe arbitrii din camera VAR.

Romario Pires, profund nemulțumit după U. Cluj – CFR Cluj 1-2. Ce le-a reproșat arbitrilor din camera VAR

U. Cluj a pierdut derby-ul Ardealului din Superliga, duminică seară, scor 1-2 în fața rivalei CFR Cluj, iar la finalul meciului, căpitanul echipei gazdă și-a pierdut cumpătul și le-a cerut explicații arbitrilor din camera VAR.

Arbitrul VAR de la U. Cluj – CFR Cluj a fost Radu Petrescu, care a fost ajutat de asistenții Sorin Costreie și Ciprian Danșa.

Romario Pires, căpitanul în vârstă de 33 de ani al Universității Cluj, i-a certat pe toți arbitrii din camera VAR pentru felul în care au judecat fazele controversate ale partidei.

Mijlocașul brazilian a fost cel mai nemulțumit de faptul că Emmanuel Yeboah nu a văzut cartonașul roșu, în minutul 70, pentru un fault dur comis asupra lui Lorand Fulop. De asemenea, Pires a contestat și unul dintre cele două penalty-uri primite de CFR Cluj, însă în acest caz nu a fost la fel de vocal:

„Înainte să avem VAR mai exista o scuză, dar acum? Nu ar trebui să vorbesc eu despre arbitraj, mai ales că arbitrii mă consideră prea agresiv. Dacă sunt vânat? Puteți vedea și voi, din moment ce primesc cartonaș galben din minutul 4… (n.r. – se referă la meciul de Cupă cu CFR Cluj, 1-1, de joia trecută).

Trebuie să se întâmple ceva, frate, nu e posibil! Ce se întâmplă cu arbitrii care greșesc? Nimic! Noi pierdem puncte, bani! Băi fraților, aveți monitor, puteți vedea fazele acolo! Acum greșim și cu VAR?

La penalty nu știu, nu sunt calificat să spun, dar la faza de cartonaș roșu? Lorand (n.r. – Fulop, jucătorul faultat) poate lipsi 6 luni, cu glezna ruptă! Dar arbitrul? Arbitrează în continuare, nu?”, a declarat Romario Pires, după U. Cluj – CFR Cluj 1-2.

U. Cluj a căzut pe penultimul loc în Superliga după runda cu numărul 15

Înfrângerea cu rivala CFR Cluj de pe teren propriu vine într-un moment delicat pentru jucătorii Universității. Echipa a căzut pe locul 15 la capătul acestei runde și are doar 14 puncte. Singura echipă mai jos în clasament este CS Mioveni, cu 8 puncte.

După ce și-a spus nemulțumirile cu privire la arbitraj, Romario Pires a ținut să își felicite coechipierii pentru jocul făcut:

„Echipa trebuie felicitată pentru efortul făcut. Am jucat cu o echipă bună, de calitate, dar cred că am dominat jocul, am avut mai multe ocazii. E păcat.

Rămânem cu capul sus, am făcut tot ce depindea de noi ca să ieșim cu un rezultat pozitiv. Sunt foarte trist, dezamăgit, dar mergem mai departe.

Nu suntem bine în clasament, dar trebuie să muncim în continuare. Dacă am arătat așa cu campioana ultimilor 5 ani, putem arăta bine și cu celelalte echipe. Păcat de rezultat, dar am făcut un joc destul de bun”, a mai adăugat căpitanul Universității Cluj.

Dan Petrescu, scandal pe Cluj Arena: „Nu înțeleg de ce arbitrul nu a oprit meciul! Numai în România se poate întâmpla așa ceva!”.

Urmăriți Playsport.ro și pe