Vorbe grele la adresa Mihaelei Buzărnescu în Australia. Adversara a jignit-o îngrozitor

Sorin Chiriac 17.02.2021, 15:46
Vorbe grele la adresa Mihaelei Buzărnescu în Australia. Adversara a jignit-o îngrozitor

Mihaela Buzărnescu a trecut prin momente de groază în timpul și la finalul meciului pierdut la turneul WTA Phillip Island Trophy de la Melbourne, 7-6(5), 3-6, 3-6 cu Jill Teichmann. Jucătoarea noastră de tenis a izbucnit în lacrimi din cauză că a fost jignită de adversara sa.

Vorbe grele la adresa Mihaelei Buzărnescu în Australia

Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 138 WTA) a avut parte de un incident îngrozitor, în această săptămână, la turneul Phillip Island Trophy, dedicat jucătoarelor care au pierdut prematur la primul turneu de Mare Șlem al acestui an.

Adversara româncei, elvețianca Jill Teichmann (58 WTA) a avut o reacție ieșită din comun la adresa Mihaelei. S-a întâmplat exact în momentul în care „Miki” a solicitat un time out medical. Sportiva în vârstă de 23 de ani a jignit-o, iar românca a început să plângă în hohote.

Mihaela Buzarnescu a plans in hohote in Australia dupa ce a fost jignita de o adversara
Mihaela Buzărnescu a plâns în hohote, în Australia, după ce a fost jignită de o adversară / Sursa Foto: Captură Twitter

Adversara a jignit-o îngrozitor

Mihaela Buzărnescu (32 ani, 138 WTA) a fost eliminată duminică în primul tur al turneului Phillip Island Trophy (WTA 250), care este dotat cu premii totale de 235.238 dolari americani.

Jill Teichmann s-a impus cu scorul de 6-7(5), 6-3, 6-3, Mihaela Buzărnescu a cerut o pauză medicală în setul secund, însa adversara sa a avut o reactie foarte ciudată, lucru care a făcut-o pe Buzărnescu să plângă.

La 5-3… (neinteligibil) e o mizerie, e o mizerie ce faci.”, i-a strigat Teichmann sportivei noastre, acuzând-o că mimează accidentarea pentru a o scoate din ritm.

Mihaela Buzărnescu a fost revoltată de comportamentul elvețiencei. Românca a chemat superviserul. Printre altele, ea a solicitat sancționarea gestului nesportiv al adversarei. Vizibil afectată de incident și cu ochii în lacrimi, Buzărnescu le-a explicat oficialilor turneului că a suferit mai mult operații la nivelul genunchiului, în trecut. De asemenea, ea a mai spus că ar fi ultima persoană care ar mima o astfel de accidentare.

În cele din urmă, Jill Teichman s-a impus în trei seturi.

Motivul pentru care Mihaela Buzărnescu a fost jignită de adversară la Melbourne

În momentul în care Mihaela Buzărnescu a vrut să afle motivul pentru această lipsă de respect, Teichmann i-a spus vehement.

Pentru că ai procedat murdar.”, i-a spus răspicat elvețianca.

Numărul 58 în lume s-a referit la un episod din timpul partidei.

De notat este că, la momentul actual, România nu mai are nicio reprezentantă la turneul de la Melbourne.

Urmăriți Playsport.ro și pe