Vorbe teribile despre Simona Halep rostite chiar de adversara din semifinalele turneului de la Toronto

Olteanu Ștefan 13.08.2022, 18:57
Vorbe teribile despre Simona Halep rostite chiar de adversara din semifinalele turneului de la Toronto

Jessica Pegula (28 de ani – 7 WTA), adversara pe care Simona Halep (30 de ani – 15 WTA) o va întâlni în semifinalele turneului de la Toronto, a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei. Partida dintre cele două este programată sâmbătă, 13 august, de la ora 20:00 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

„E o mare campioană!”. Jessica Pegula, vorbe uriașe despre Simona Halep! Cele două luptă în semifinalele turneului de la Toronto

Jessica Pegula se află la cea mai bună clasare a carierei în circuitul WTA, iar înaintea partidei cu Simona Halep din semifinalele turneului de la Toronto, americanca a oferit câteva declarații tari.

Pegula a vorbit la superlativ despre sportiva din România, însă în același timp a transmis că are încredere în forțele ei și crede că poate câștiga turneul:

„Simt că oricine poate câștiga turneul. În circuitul feminin e un echilibru mare și nicio jucătoare nu poate fi scoasă din cursă în lupta pentru un trofeu.

Sunt cel mai bine clasată jucătoare din semifinale, dar asta nu înseamnă nimic.

Joc împotriva Simonei Halep, o mare campioană și va fi foarte greu. Mă bucură să știu că sunt cel mai bine clasată, dar atât. În plan mental nu înseamnă absolut nimic”, a declarat Jessica Pegula, la conferința de presă premergătoare partidei cu Halep.

Duelul dintre Simona Halep și Jessica Pegula va fi o premieră în circuitul WTA. Cele două au fost aproape să se întâlnească în 2021, la Cincinnati, dar Simona a abandonat atunci și Pegula a obținut calificarea în faza următoare.

Partida dintre Simona Halep și Jessica Pegula, de la Toronto, va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Simona Halep, îngrijorată înaintea duelului cu Pegula. „Va fi o mare provocare!”

Nici sportiva din Constanța nu a ezitat să își laude adversara din semifinalele turneului de la Toronto. În timpul conferinței de presă de după meciul cu Gauff, Simona Halep a aruncat o privire către un ecran din apropiere și a observat un punct câștigat de Jessica Pegula.

În acel moment, românca le-a transmis jurnaliștilor prezenți:

„Va fi o mare provocare să înfrunt un nou adversar, dar așa este întotdeauna. Va fi o semifinală și cu siguranță va juca un tenis bun. Are un joc solid și se află în cea mai bună formă”, a transmis Simona Halep.

Învingătoarea dintre cele două o va întâlni în marea finală pe câștigătoarea din partida Beatriz Haddad Maia (26 de ani – 24 WTA) – Karolina Pliskova (30 de ani – 14 WTA).

Ipostaza în care au fost filmați Simona Halep și Patrick Mouratoglou în Canada. Imaginile au apărut pe Twitter.

Urmăriți Playsport.ro și pe