”Vorbesc cu Leo, da”. Presa spaniolă anunță că decizia lui Messi este iminentă

Iosif Pintilie 30.05.2023, 10:55
”Vorbesc cu Leo, da”. Presa spaniolă anunță că decizia lui Messi este iminentă

Lionel Messi se va despărți de PSG la finalul acestui sezon. Argentinianul nu și-a prelungit contractul cu formația din Paris, scadent în vară. Astfel, el are de făcut o alegere: unde va juca din sezonul următor.

”Decizia lui Messi este iminentă”

Presa din Spania susține că în următoarele zile Lionel Messi va anunța la ce echipă va evolua din sezonul următor.

Cei de la Mundo Deportivo au titrat: ”decizia lui Messi este iminentă”, semn că Messi are deja un plan.

Xavi, despre revenirea lui Messi la Barcelona

Messi are două opțiuni în acest moment: revenirea la Barcelona ori transferul în Arabia Saudită, la Al Hilal. Antrenorul principal al catalanilor, Xavi, a spus că ar aprecia mult revenirea lui Messi la Barcelona. El spune că discută cu Messi.

”I-am spus președintelui că revenirea lui Messi face sens. Niciun dubiu, e perfect pentru sistemul nostru și pentru ideea asta. Am un plan tactic în minte cu Leo. E decizia lui. Cred că el trebuie să o facă. Vorbesc cu Leo, da”, a spus Xavi, potrivit Fabrizio Romano.

Al Hilal, principala tentație

Cotidianul argentinian Ole susține însă că Lionel Messi este mai tentat să meargă la Al-Hilal, decât să semneze cu Barcelona. Contractul uriaș, de 500 de milioane de euro anual, dar și rivalitatea cu Cristiano Ronaldo, fiind principalele argumente.

Al Hilal are o cotă de 1.5 pentru semnarea lui Lionel Messi, în timp ce Barcelona are cota 2.4. Alte echipe cu șanse sunt Miami (8), PSG (11), Manchester City (17) și Newell’s Old Boys (29).

Urmăriți Playsport.ro și pe