Vrea să scape de Alex Cicâldău cu orice preț. Noul antrenor al lui Galatasaray face ordine în lot

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.06.2022, 16:55
Vrea să scape de Alex Cicâldău cu orice preț. Noul antrenor al lui Galatasaray face ordine în lot

Se pare că Alex Cicâldău are zilele numărate la Galatasaray. Presa din Turcia scrie despre faptul că mijlocașul central în vârstă de 24 de ani nu s-ar afla în vederile noului antrenor al grupării Cim Bom, Okan Buruk.

Acesta a fost anunțat deja drept înlocuitorul lui Domenec Torrent și va fi prezentat oficial vineri, după cum a anunțat clubul turc pe site-ul oficial. Okan Buruk vine la Galatasaray cu o cotă extrem de bună în fotbalul din Turcia și i se va da mână liberă pentru reconstrucția echipei, după ce aceasta a avut un sezon dezastruos și a ratat calificarea în cupele europene.

Alex Cicâldău nu ar mai fi dorit la Galatasaray de noul antrenor, Okan Buruk

În primul rând, Buruk este unul dintre fotbaliștii de legendă ai Galatei. El a făcut parte din acea echipă care, cu Gică Hagi și Gică Popescu pe teren, a cucerit Cupa UEFA și Supercupa Europei în 2000. Fostul mijlocaș dreapta a evoluat pentru Galatasaray timp de 12 ani, în două perioade.

În plus, el este unul dintre antreorii cei mai apreciați în acest moment în fotbalul turc. În 2018 a câștigat Cupa Turciei cu micuța Akhisarspor, iar în 2020 a câștigat titlul de campion cu Istanbul Bașakșehir. Astfel, din aceste motive, el are parte de susținerea totală a noii conduceri a Galatei și va avea libertate totală în alcătuirea lotului pentru sezonul viitor.

Internaționalul român are șanse mari să ajungă în Serie A. Fiorentina ar fi cea mai interesată echipă de serviciile sale

Și se pare că Okan Buruk nu îl mai dorește pe Alex Cicâldău. De fapt, el ar avea în plan să schimbe din temelii linia mediană a echipei din Istanbul în această vară. Astfel, internaționalul român are șanse mari să părăsească echipa în perioada următoare. Însă, se pare că tot răul ar putea fi spre bine pentru Cicâldău. Asta pentru că presa din Turcia vorbește despre faptul că el ar fi dorit de mai multe echipe din Serie A, dintre care cele mai mari șanse le-ar avea Fiorentina.

Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandrul Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari așteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul “11”. Okan Buruk și directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ținte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău. În mod special, Fiorentina este interesată de el”, au notat cei de la Aksam Spor.

Foștii elevi ai lui Gică Hagi și-au cumpărat echipă de fotbal. Alex Cicâldău este unul dintre patroni