Wanda Nara l-a făcut imediat pe Icardi să uite că este pe „făraș”. Ce a făcut impresara | Galerie FOTO

Giosanu Catinca 12.08.2022, 19:54

Mauro Icardi a fost lăsat pe dinafară de PSG. Atacantul nu a fost inclus în lotul parizienilor pentru meciul cu Clermont, câștigat de campioana Franței cu 5-0, în prima etapă din Ligue 1. Wanda Nara a avut grijă că îl facă pe argentinian să uite de probleme. Cum l-a consolat Wanda Nara pe jucătorul de 29 de ani.

Decizie neașteptată luată de Wanda Nara

Wanda Nara i-a povestit unei prietene că s-a hotărât să rupă căsnicia cu Mauro Icardi, alături de care are două fete, care îi moștenesc frumusețea. Superba blondină a fost dată de gol în direct la TV.

O emisiune TV din Argentina a redat un mesaj vocal de pe platforma WhatsApp.

Carmen, am venit aici în Argentina pentru că divorțez de Mario. Mă ocup de asta, mai stau câteva zile și apoi vin să te scot în oraș.

Mă ocup de câteva lucruri legate de divorț, pentru că nu pot să mai rezist și pentru că am decis să fac acest pas.”, a spus Wanda Nara, potrivit celor de la Mundo Deportivo.

Ce are de gând să facă modelul argentinian

Argentinianca Wanda Nara s-a enervat la culme după ce a fost dată de gol de jurnaliștii din străinătate. Ea a amenințat că va da în judecată persoana care a furnizat presei mesajul din care reiese că blondina vrea să divorțeze de atacantul argentinian Mauro Icardi.

Blondina o bănuiește pe menajera care lucrează pentru ea. Modelul argentinian a declarat în presa din străinătate că lucrurile merg foarte bine în relația ei cu Mauro Icardi și că nu ia în calcul să bage actele de divorț.

”Vor să mă denigreze”

Wanda Nara este foarte activă în mediul online. Ea a postat un mesaj pe contul oficial de Instagram, prin care le-a transmis fanilor că nu vrea să comenteze cele întâmplate.

De multe ori, tăcerea este un răspuns.”, a fost mesajul postat de Wanda Nara pe Instagram.

Fotbalistul a reacționat și el după ce a fost criticat că nu a fost introdul în lot pentru confruntarea cu Clermont. Sportivul a subliniat că problemele din căsnicia cu Wanda Nara nu au nicio legătură cu excluderea sa din lotul formației franceze.

Nu mai inventați mizerii. Decizia de a nu fi în lot a fost doar una tehnică. Nu am lipsit din cauza unor probleme personale, întrucât nu am nicio problemă și am respectat fiecare sesiune de antrenament. Fotbalul este prioritatea mea, pentru asta sunt plătit.

Nu voi tolera incompetența unor oameni care, cu intenții rele, vor să mă denigreze. Am mers în Ibiza cu familia pentru că am primit câteva zile libere din partea clubului, așa cum se întâmplă cu fiecare jucător. Fiecare profită de aceste zile libere așa cum vrea și cu cine vrea.”, a scris Mauro Icardi.

Urmăriți Playsport.ro și pe