Weekend perfect pentru Malcolm Edjouma. Fratele fotbalistului de la FCSB a semnat cu o echipă din Ligue 1

Catinca Giosanu 19.03.2023, 14:03
Weekend perfect pentru Malcolm Edjouma. Fratele fotbalistului de la FCSB a semnat cu o echipă din Ligue 1

Malcolm Edjouma a avut parte de un weekend pe cinste. Internaționalul francez a aflat că fratele său a semnat cu o echipă care evoluează în Ligue 1. Unde va putea fi urmărit în continuare tânărul jucător.

Noah Edjouma, pe cai mari în Franța

Fratele fotbalistului de la FCSB a semnat un contract de profesionist cu Toulouse, la doar 17 ani. Noah a reușit să atragă atenția reprezentanților clubului din Toulouse după ce a jucat în ambele meciuri amicale ale Franței U18 contra Italiei. El a avut o prestație bună, iar oficialii francezi nu s-au lăsat până când nu l-au convins să vină la echipa lor.

Presa străină notează că fratele jucătorului de la FCSB a semnat un contract valabil pe trei ani cu formația din Toulouse. Tânărul a fost convins de echipa franceză și are opțiune de prelungire pe încă unul, după cum arată cei de la lesviolets.com.

Fratele jucătorului de la FCSB a bătut palma cu Toulouse

Noah Edjouma a cucerit titlul în campionatul U17, iar în noiembrie a fost convocat la reprezentativa U18 a naționalei Franței. Prestațiile sale nu au fost trecute cu vederea. Fotbalistul francez a fost prezentat oficial la la noua sa echipă.

În vara anului trecut, în presa din Franța a apărut informația potrivit căreia Malcom Edjouma ar putea ajunge și el la Toulouse. Gigi Becali a reacționat imediat. Finațatorul celor de la FCSB a afirmat că îl va ceda pe mijlocașul francez doarîn cazul în care va fi achitată clauza de reziliere, iar suma nu este una infimă. Este vorba de 5 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe