Win-win situation: FCSB are nevoie de el, Budescu e sigur că-și ia banii! De ce a spus ”pas” CFR-ului!

Autor: Andrei Alexandra / 07.09.2021, 15:03
Win-win situation: FCSB are nevoie de el, Budescu e sigur că-și ia banii! De ce a spus ”pas” CFR-ului!

”Gata! S-a făcut, a semnat!” este anunțul lui Gigi Becali cu privire la deznodământul telenovelei reîntoarcerii lui Constantin Budescu la FCSB, pe care finanțatorul l-a făcut la sport.ro. Fotbalistul i-a ținut pe jar pe Iordănescu și compania până în ultima clipă, sperând că va reuși să pună mâna, totuși, pe contractul uriaș pentru care negocia cu un club din Qatar: salariul oferit era de un milion de euro!

Astăzi de dimineață însă varianta din Golf a picat, iar în discuții mai rămăseseră două echipe: FCSB și, surpriză, campioana CFR!

Atacantul de 32 de ani a decis însă să îmbrace pentru a treia oară tricoul lui FCSB și urmează să încaseze o primă de instalare de 200.000, plus salariul de 20 000 de euro pe lună. Pe care Budescu e sigur că-i va încasa, iar asta ar fi contat cel mai mult în decizia finală.

A ”tăiat” negocierile cu CFR!

Aseară, Dan Petrescu anunța că l-ar fi transferat oricând pe Constantin Budescu, doar că lotul numeros al campioanei nu îi permite să aducă alți jucători.

„Da, dacă aveam unde să-l trec, îl luam. Mâine sau azi. Îl luam, normal. Dacă aveam loc, cum să nu? Poți să zici nu unui jucător ca Budescu?”, spunea la Digi Sport antrenorul abia reîntors în Gruia.

Însă adevărul e că CFR nici nu i-a spus ”nu” lui Budescu, ci Budescu a spus ”nu” CFR-ului. Și asta după ce au ieșit la iveală problemele financiare cu care se confruntă campioana. Mai exact, se vorbește despre restanțe salariale mari la jucători, iar fotbalistul nici nu a vrut să audă despre așa ceva.

Un alt motiv pentru care a ”tăiat” discuțiile când i s-a adus la cunoștință interesul manifestat de CFR ar fi fost și… antrenorul. ”A zis că n-ar putea să lucreze niciodată în stilul dictatorial al lui Dan Petrescu”, susțin apropiați ai fotbalistului care poate că s-ar mai fi gândit la varianta CFR dacă Marius Șumudică ar fi rămas pe banca ardelenilor.