Wow, ce achiziție pentru Craiova! Atacantul e valoros, dar soția sa e și mai și!

Moldoveanu Camelia / 08.07.2021, 21:52

FCU Craiova a făcut un nou transfer pentru a întări echipa lui Adrian Mutu. Atacantul e valoros, însă soția lui atrage și mai mult atenția. Partenera lui Hugo Vieira face senzație pe rețelele de socializare.

Un nou transfer pentru FCU Craiova

Echipa de fotbal din Bănie a bifat încă un transfer. Hugo Vieira a jucat ultima dată la Hokkaido, acolo unde a adunat trei meciuri și n-a înscris niciun gol. Până la 32 de ani s-a aflat pe teren de 284 de ori și a marcat 105 goluri.

Vieira a mai jucat și pe la echipe importante, precum: Benfica, Sporting Gijon, Braga, Steaua Roșie Belgrad și Sivasspor. Atacantul portughez a fost adus cel mai probabil să îl înlocuiască la începutul sezonului pe italianul Andrea Compagno. El s-a accidentat în cantonamentul din Slovenia al echipei lui Mutu. Bineînțeles, CV-ul său spune că el ar putea fi un jucător extrem de important pentru craioveni chiar și după ce atacantul italian va reveni.

Hugo Vieira, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru echipa Hokkaido Sapporo, în prima ligă japoneză, a semnat cu Știința! Atacantul portughez, cu peste 284 meciuri jucate în carieră și 105 goluri marcate în campionatele primelor ligi din Portugalia, Serbia, Rusia și Japonia, este cel care va duce echipa către victorie prin golurile sale”, au transmis FCU Craiova.

Fotbalistul ca fotbalistul, dar soția cu care vine în România este o femeie greu de ignorat. Nina Aleksici este o frumoasă sârboaică celebră pe rețelele de socializare. Ea are 18,8 mii de urmăritori pe Instagram, urmăritori pe care îi delectează cu poze sexy. În ceea ce privește viața profesională, este licențiată în drept și conduce un magazin de haine. Fotbalistul și frumoasa lui soție s-au cunoscut în urmă cu șase ani, atunci când era legitimat la Steaua Roșie Belgrad.

Thiago Vieria a fost dorit și de Dinamo

Acum semnat cu Craiova, Vieira a fost aproape să ajungă în România mult mai devreme. El a fost dorit de Dinamo la finalul sezonului trecut. Managerul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare, Mario Nicolae, a explicat la acel moment că echipa sa l-a vrut pe atacantul portughez. Acesta a refuzat însă oferta din cauza problemelor financiare de la echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr.

Am mai fi vrut să mai aducem jucători, dar suntem refuzaţi din cauza problemelor pe care le avem. Sunt jucători care spun că vin, iar după aceea nu mai vin. Se interesează de club şi află situaţia.

A fost vorba să aducem un atacant portughez, care a fost golgheter la Steaua Roşie Belgrad. Îşi dăduse acordul să vină. Dar s-a interesat de ce se întâmplă la Dinamo şi nu a mai vrut să vină. A vorbit cu alţi jucători care joacă în România”, a spus la acel moment Mario Nicolae potrivit ProSport.