Zile decisive pentru Florin Tănase. Ofertă de ultim moment pentru căpitanul FCSB-ului

Giosanu Catinca / 23.08.2021, 19:30
Zile decisive pentru Florin Tănase. Ofertă de ultim moment pentru căpitanul FCSB-ului

Florin Tănase are zilele numărate la formația roș-albastră! Omul de gol al lui Gigi Becali ar putea ajunge la o echipă din Germania! Anunțul a fost făcut de latifundiarul din Pipera la scurt timp după ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

”El nu mai depinde de mine, are o clauză”

Florin Tănase a decis să își prelungească înțelegerea cu formația lui Gigi Becali. Asta, în ciuda faptului că afirmase în nenumărate rânduri că vrea să plece de la echipă. Fotbalistul de 26 de ani a semnat recent prelungirea contractului și astfel a devenit cel mai bine plătit jucător al echipei lui Gigi Becali. Căpitanul vicecampioanei are acum un salariu de 30.000 de euro pe lună, plus primă pentru calificarea în Champions League. Noul contract este valabil până la 30 iunie 2025.

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a dezvăluit că Florin Tănase ar putea ajunge în Germania. Omul de afaceri a explicat că a purtat negocieri pentru transferul atacantului care tocmai şi-a prelungit contractul. Ultima ofertă pe numele căpitanului roș-albaștrilor a sosit de la o echipă din Germania. Gigi Becali a precizat că jucătorul poate pleca doar dacă i se achită clauza de reziliere.

Referitor la Tănase, a fost o discuție cu cineva din Germania, dar el nu mai depinde de mine, are o clauză. Dacă o plătește cineva, pleacă.”, a afirmat Gigi Becali, potrivit celor de la digisport.ro.

”M-am gândit şi am luat această decizie”

De menționat este faptul că Florin Tănase are o clauză de reziliere mai mică acum față de suma pe care o cerea inițial Becali.

Mulţumesc. Am ezitat acum câteva luni, am stat mai bine şi m-am gândit şi am luat această decizie. E o decizie bună atât pentru mine cât şi pentru club, în felul acesta nu voi pleca liber şi clubul nu va pierde atâţia bani cât a dat pe mine.

Cred că am luat decizia cea bună, e şi clubul liniştit, şi eu. Acum am acea cluză de 3 milioane de euro, nu mai cost 5 milioane, a venit Black Friday mai devreme. O zic din tot sufletul că sunt mai liniştit. Am rămas şi cu gândul de a pleca. Aşa m-am gândit, vom vedea.”, a spus Tănase, într-o conferinţă de presă.

Finanțatorul celor de la FCSB a vorbit și despre situația lui Alexandru Crețu.

Creţu nu mai face parte din lotul nostru.”, a evidențiat Gigi Becali, potrivit sursei anterior citate.

Este o situaţie complexă la el. O situaţie care nu s-a produs după venirea mea, ci înaintea ei. În momentul de faţă, este o problemă între el şi club. Trebuie clarificată la nivel de club, de patron. În funcţie de ce se va întâmpla, veţi avea şi poziţia mea.”, a spus, la rândul lui Edi Iordănescu.

În cele 36 de meciuri, cât a jucat pentru FCSB în sezonul trecut, Tănase a marcat Tănase 25 de goluri.