Ziua și „bomba” pentru Manchester United. Ronaldo a făcut noi dezvăluiri care aruncă echipa britanică în aer

Ștefănescu Dragoș 15.11.2022, 09:58
Ziua și „bomba” pentru Manchester United. Ronaldo a făcut noi dezvăluiri care aruncă echipa britanică în aer

Cristiano Ronaldo este extrem de nemulțumit de statutul său la Manchester United iar plecarea sa este  iminentă. În cadrul unui interviu oferit jurnalistului Piers Morgan, lusitanul a făcut câteva dezvăluiri uluitoare. Printre altele, Ronaldo a explicat de ce a ratat pregătirea de vară.

Cristiano Ronaldo, noi dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Manchester United

Nemulțumit de situația sa de la Manchester United, Cristiano Ronaldo a oferit un interviu incendiar jurnalistului britanic Piers Morgan. Lusitanul a oferit detalii uluitoare din vestiarul echipei și a lansat câteva atacuri dure la adresa antrenorului Erik ten Hag, dar și a conducerii de pe Old Trafford. Starul portughez a explicat și care a fost motivul din cauza căruia a ratat pregătirea de vară. Fiica sa a avut probleme de sănătate, astfel că a fost nevoit să stea alături de familie. Conducerea clubului nu l-a crezut însă, iar acest lucru l-a dezamăgit profund pe lusitan.

N-am putut să fac pregătirea de vară din cauza unei probleme de familie. Conducătorii nu m-au crezut, asta m-a durut. Am stat o săptămână în spital, dar ei s-au îndoit de cuvintele mele.

Fetița mea nou-născută a fost bolnavă, a trebuit să fiu acolo pentru familia mea. N-o să neglijez niciodată sănătatea familiei mele pentru fotbal! Niciodată! Nici acum, nici peste 10 ani”, a declarat Ronaldo.

Ronaldo, atac dur la adresa lui Erik ten Hag

După despărțirea de Juventus Torino, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a revenit la Manchester United în vara anului trecut. Portughezul a avut însă mai multe neînțelegeri cu antrenorii dar și cu cei din conducerea clubului. Astfel, lusitanul a căzut în dizgrație pe Old Trafford și a devenit tot mai des rezervă.

Cristiano Ronaldo a lipsit de la ultimele două partide disputate de Manchester United. Conflictul dintre starul portughez și antrenorul Erik ten Hag se pare că este tot mai aprins. Ronaldo este extrem de nemulțumit că tehnicianul olandez îl folosește foarte puțin, fiind mai tot timpul rezervă. În plus, Ten Hag nu l-a iertat pe lusitan după ce acesta a avut un gest necontrolat la finalul meciului cu Tottenham Hotspur.

În cadrul interviului oferit jurnalistului Piers Morgan, Ronaldo a explicat că nu-l respectă pe Erik ten Hag deoarece nici acesta nu-i oferă respect la rândul său.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit publicației The Sun.