Ziua și decizia la FCSB. Gigi Becali s-a răzgândit și a dezvăluit ce a stabilit după dialogul cu Keșeru

Dragos Stefanescu 23.03.2022, 14:59
Ziua și decizia la FCSB. Gigi Becali s-a răzgândit și a dezvăluit ce a stabilit după dialogul cu Keșeru

Claudiu Keșeru a intrat de ceva timp pe ”lista neagră” a lui Gigi Becali. Atacantul părea foarte aproape de o despărțire de FCSB la finalul acestui sezon. În mod neașteptat, latifundiarul din Pipera s-a răzgândit și pare dispus să-i mai acorde o șansă lui Keșeru.

Gigi Becali îi mai dă o șansă lui Keșeru

Claudiu Keșeru a căzut în dizgrație la FCSB încă de la finalul anului trecut. Prestațiile atacantului au fost tot mai slabe și astfel și-a pierdut locul de titular. Mai mult, la ultimele trei partide nu fost inclus nici măcar în lot. Dezamăgit de randamentul lui Keșeru, Gigi Becali părea hotărât să se despartă de acesta la finalul sezonului. Se pare însă că latifundiarul din Pipera s-a răzgândit.

Gigi Becali a fost la baza lui FCSB pentru a-i arăta lui Mircea Lucescu condițiile pe care le vor avea jucătorii ucraineni ce urmează să fie cazați. Cu această ocazie, finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că a purtat o nouă discuție cu Keșeru. În urma acesteia, Becali s-a decis să-i mai acorde o șansă atacantului, care susține că este apt pentru a juca la capacitate maximă.

Da, m-am întâlnit cu el (n.r – cu Claudiu Keșeru), i-am spus: ”Bă, o să mai primești șansă. Prima dată când ai venit erai bombă, am zis că poți juca la orice echipă, după aia nu mi-a mai plăcut de tine”.

A zis că și-a revenit, că nu știu cum, că a fost iarna, gheață, nu știu cum, antrenamente, tralala. Bine, mă, o să mai primești o șansă, să mai vedem, poate avem nevoie de el, nu? Ce zice el, accidentare, Antalya, antrenamente, ce zicea el, nu știu”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a dat Galatasaray în judecată la UEFA

Transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray produce noi controverse. Clubul turc nu și-a respectat obligațiile financiare față de FCSB, iar Gigi Becali pare să fi ajuns la capătul răbdării. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit pentru ProSport.ro că a reclamat-o pe Galatasaray la UEFA.

Nu am mai stat, tată, după Galatasaray. Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA. Păi, ăștia și cu arabii așa fac mereu. Le dai jucătorul, apoi se fac că uită că mai au de plată. Eu stau să mă milogesc de ei?

De ce nu i-am dat banii lui Iftime? Păi nu am vrut să se întărească el și să câștige campionatul. Dacă îi dădeam banii se întărea bine de tot și lua titlul. Glumesc! Lăsați-l o perioadă în pace pe Iftime că e omul supărat. Eu am ținut cu el să intre în play-off, dar ăia de la FC Argeș au fost mai buni”, a declarat Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe