Ziua și schimbarea la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali mai vrea să scape de un jucător

Olteanu Ștefan 30.08.2022, 00:04
Ziua și schimbarea la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali mai vrea să scape de un jucător

Lotul lui Nicolae Dică de la FCSB pare departe de a fi conturat, iar Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali mai vrea să scape de un jucător proaspăt transferat. După Rachid Bouhenna, care a fost tras pe linie moartă, finanțatorul FCSB se gândește serios să renunțe și la Vadim Rață, mijlocaș pe care l-a achiziționat de la FC Voluntari.

Trei meciuri i-au fost de ajuns la FCSB! Mihai Stoica a dezvăluit ce are Gigi Becali în plan să îi facă lui Vadim Rață

Doar 108 minute a evoluat Vadim Rață la FCSB, în trei partide, iar Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali se gândește deja să se despartă de jucător.

Se pare că Rață nu a fost pe placul lui Becali încă de la început, însă l-a transferat pentru a le face pe plac celor din staff-ul tehnic. Și nu a fost o achiziție oarecare, ci una care l-a costat 325.000 de euro. Atât a încasat FC Voluntari în schimbul mijlocașului de 29 de ani, care are 31 de apariții în naționala mare a Moldovei.

În ciuda faptului că la formația ilfoveană a avut prestații foarte apreciate, cu 9 goluri și 6 pase decisive reușite în 47 de meciuri, se pare că Rață nu s-a adaptat la FCSB. Mihai Stoica este dezamăgit de acest lucru, dar spune că astfel de lucruri se mai pot întâmpla în fotbal:

„Gigi e foarte nemulțumit de Rață. A zis: „Bă, m-am luat după voi”. Noi niciodată nu putem să știm cum face un jucător tranziția de la o echipă la alta.

(n.r – E posibil să plece de acum?) Rață poate să plece doar la Voluntari, nu știu, habar n-am ce discuții sunt, dar asta e realitatea.

De exemplu, Țucudean a fost la Dinamo, părea interesant, a fost în Belgia. A venit la Steaua și nimic. Nu știa cum să scape de el. După care, la Viitorul a început ușor, ușor, a câștigat campionatul, iar la CFR Cluj a fost senzațional, senzațional!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În cazul în care ar pleca, Vadim Rață poate semna doar cu FC Voluntari, deoarece a evoluat deja pentru două cluburi în actuala stagiune.

Ce spunea Vadim Rață despre obișnuitele critici ale lui Gigi Becali. „Nea Gigi face mai mult bine, e bun la suflet”

La scurt timp după ce și-a pus semnătura pe contractul cu FCSB, Vadim Rață a oferit câteva declarații interesante. Printre altele, internaționalul moldovean a recunoscut că nu a vorbit prea mult cu Gigi Becali despre mutarea sa:

„Am vorbit puțin la telefon și atât cu Gigi Becali. Am semnat deja contractul, nu e important pentru mine asta (n.r. – legat de prezentarea la palat), nu am stat mult pe gânduri când a venit oferta. Nu cred că s-a oferit o sumă extraordinar de mare pentru mine. S-au dat sume mult mai mari pe alte transferuri.

Sunt al doilea moldovean care a ajuns aici, după Cătălin Carp”, declara Rață.

Ulterior, mijlocașul a fost chestionat și cu privire la obișnuitele critici ale lui Gigi Becali:

„Critica face parte din fotbal. Te critică toți, și la televizor, și suporterii, atunci când ai meciuri proaste. Dar, Nea Gigi face mai mult bine, e un om foarte bun și la suflet.

Pot să zic că sunt și eu un stelist, dar era ceva din copilărie, pentru că la noi nu s-au mai dat meciurile și am pierdut puțin firul”, a mai declarat Vadim Rață.

1.200.000 de euro este cota de piață a lui Vadim Rață, potrivit Transfermarkt. De-a lungul carierei, el a mai evoluat doar pentru Chindia Târgoviște în România, iar în Moldova a jucat pentru formații precum Sheriff Tiraspol, Zaria Bălți, CSF Speranța și Milsami.

Gigi Becali a demarat negocierile pentru următorul transfer al lui FCSB. Este clar, lista nu se încheie cu Andrea Compagno.

Urmăriți Playsport.ro și pe