Ziua și tunul financiar pentru miliardarul Ion Țiriac! Ultima lovitură se ridică la 15 milioane de euro

Moldoveanu Camelia 23.06.2021, 00:20
Ziua și tunul financiar pentru miliardarul Ion Țiriac! Ultima lovitură se ridică la 15 milioane de euro

Ion Țiriac a dat încă un tun financiar cu care și-a adăugat în conturi 15 milioane de euro. Ce afacere a făcut miliardarul român cu unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața imobiliarelor din România.

Ion Țiriac, ziua și tunul financiar

Miliardarul român a vândut un teren de 21.165 mp, teren situat pe malul Lacului Tei din București. Cumpărătorul este dezvoltatorul One United Properties. În acel loc o să se construiască un complex imobiliar cu apartamente de lux. Complexul „One Lake Club” o să beneficieze de piscină, spa, sală de sport sau braserie.

Este cunoscut faptul că One United Properties optează doar pentru oportunități premium, drept dovadă că și terenul cumpărat de la Ion Țiriac oferă facilități care nu pot fi neglijate. Terenul de pe Lacul Tei oferă: o priveliște frumoasă, acces rapid pe A3 și spre zona de Nord a Capitalei. Anunțul a fost făcut într-un comunicat.

România a demonstrat de-a lungul anilor că este un excelent hub de talente în diverse sectoare, iar potențialul industriei imobiliare nu face excepție. Credem în dezvoltarea acestuia în România, suntem un partener pe termen lung și vrem să continuăm să investim în proiectele de dezvoltare ale companiei One United Properties.”, a transmis cel mai bogat om din România

Marele vis i s-a împlinit

Pe 1 iunie, „gara lui Ion Țiriac” a fost dată în funcțiune. Mai exact, trenurile care circulă de la Gara de Nord la Aeroportul Henri Coandă opresc și în stația Patinoar PO, potrivit clubferoviar.ro. Este cea mai nouă și modernă stație din România în acest moment și este situată între Hotelul Vienna House și Telekom Arena, pe viaductul care supratraversează DN1, la o înălțime de 6,5 metri.

Practic, toți sportivii care se duc la Telekom Arena, patinoarul lui Ion Țiriac, dar și cei care lucrează în acea zonă, au de ieri un mijloc de transport rapid până la Gara de Nord. Cu toate că „gara lui Țiriac” are doar un peron, acolo o să oprească 21 de perechi de trenuri: 14 ale CFR Călători, patru ale Regio Călători și trei ale Transferoviar Călători.

Magnatul s-a asigurat că românii o să se bucure de o stație dotată la cel mai înalt nivel. Mai exact: două lifturi, două scări rulante, benzi antiderapante pentru persoanele cu deficiențe și benzi de ghidaj tactic și de avertizare tactilă. Peronul are în plan de 80 m lungime și 3,25 m lățime. Mai mult, acesta este finisat cu un sistem de pardoseală din amorsă epoxidică, mortar din rășină epoxidică și nisip cuarțos.

Urmăriți Playsport.ro și pe