120 de milioane de euro, prețul noului star de la Borussia Dortmund

Octavian Vasilescu 30.06.2022, 11:30
120 de milioane de euro, prețul noului star de la Borussia Dortmund

Borussia Dortmund i-a stabilit prețul lui Jude Bellingham (19 ani), un alt puști minune de pe Signal Iduna Park.

Daily Mail scrie că Borussia Dortmund vrea să încaseze 120 de milioane de euro pentru Jude Bellingham. De asemenea, puștiul va fi scos la vânzare tocmai vara viitoare, în 2023.

Borussia Dortmund vrea să încaseze 120 de milioane pentru Jude Bellingham

În actuala perioadă de mercato, Borussia Dortmund l-a pierdut pe Erling Haaland (21 de ani). Norvegianul a fost transferat de Manchester City, în schimbul a 60 de milioane de euro.

Real Madrid și Liverpool s-au interesat recent de Jude Bellingham, un fotbalist de mare perspectivă. Cele două echipe ar fi fost dispuse să pună pe masă 100 de milioane, dar jucătorul nu vrea să plece acum din Bundesliga.

Singurul loc unde mă văd este la Dortmund. Abia aștept începerea sezonului următor. Voi fi aici (n.r. la Dortmund) la anul și sunt pregătit”, a spus recent Jude Bellingham.

A crescut la Birmingham

Crescut de Birmingham, Bellingham are la activ 15 selecții în naționala Angliei. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota lui de piață se ridică la 80 de milioane de euro.

Jude Bellingham mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2025. Englezul a adunat 89 de meciuri pentru BVB, unde a înscris zece goluri și a livrat 18 pase decisive.

Bellingham a păstrat 5% dintr-un viitor transfer al puștiului în vârstă de 19 ani. Borussia l-a transferat în iulie 2020, pentru 25 de milioane de euro.

Haaland, noul star al lui Manchester City

Norvegianul a înscris 85 de goluri în 88 de meciuri oficiale jucate la Borussia Dortmund. La echipa națională a înscris 15 goluri, în 17 apariții.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Erling Haaland se ridică la 150 de milioane de euro. Doar Kylian Mbappe are o cotă mai mare decât Erling Haaland, 160 de milioane de euro.

Manchester City a câștigat două titluri consecutive în Premier League.

Urmăriți Playsport.ro și pe