Academica Clinceni – FC Argeș 0-1. Ilfovenii rămân ”lanterna roșie” a Ligii 1, fără nicio victorie în primele 9 etape

Ștefănescu Dragoș / 19.09.2021, 12:08
Academica Clinceni – FC Argeș 0-1. Ilfovenii rămân ”lanterna roșie” a Ligii 1, fără nicio victorie în primele 9 etape

 

Min 90: Fluier final în ”Ștefan cel Mare”. Clinceniul pierde din nou și rămâne pe ultimul loc al Ligii 1. Ilfovenii nu au nicio victorie în acest sezon.

Min 85 : Gooooolll FC Argeș. Grigore Turda înscrie din câțiva metri după o centrare respinsă în față de portarul ilfovenilor

Min 46: Startul reprizei a doua

Min 45: Finalul primei reprize. O primă parte anostă, presărată cu multe greșeli individuale. Cea mai mare ocazie le-a aparținut piteștenilor care au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 42;

Min 1 : A început partida;

Echipe de start

Clinceni: Dobre – Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Cascini – Kazlauskas, Moulin, Omoh, Goma – Veliios
Rezerve: E. Păun, Chandarov, Gavra, Vanzo, Ventura, De Amorim, Cioiu, Dumitrache, L. Filip
Antrenor: John Ene

FC Argeș: Greab – Tofan, J. Miguel, Turda, Pițian – Meza Colli, Raynov – C. Dumitru, I. Șerban II, De Jonghe – C. Tănase
Rezerve: Croitoru- Moisie, Mușat, Dumitrașcu, Palic, Boldor, Viana, Teles, Arias
Antrenor: Andrei Prepeliță

 

Academica Clinceni și FC Argeș se vor înfrunta duminică de la ora 13:30. Partida face parte din etapa a noua a Ligii 1. Aflați pe ultima poziție a clasamentului, pentru Clinceni o victorie ar însemna enorm. De cealaltă parte, piteștenii au ambiții mari și pot profita de degringolada din tabăra ilfovenilor.

Academica Clinceni – FC Argeș, duelul suferinței pentru ilfoveni

Academica Clinceni a avut un parcurs dezastruos în primele opt etape ale Ligii 1. Ilfovenii se află pe ultima poziție a clasamentului,cu doar două puncte obținute. Datorită rezultatelor slabe, Ilie Poenaru a fost demis de la cârma echipei ilfovene. Poenaru era cel mai longeviv antrenor din Liga 1, aflându-se pe banca Clinceniului încă din 2018. Până la numirea unui nou antrenor, interimar va fi John Ene. Până acum, Ene era antrenorul portarilor de la echipa ilfoveană.

Pentru Clinceni, partida cu FC Argeș ar putea fi începerea revirimentului mult așteptat. Avantajul terenului propriu dar și orgoliul rănit al ilfovenilor ar putea atârna greu în ecuația partidei cu FC Argeș.

De cealaltă parte, piteștenii au ocazia celei de a treia victorii consecutive în Liga 1. După ce au câștigat ultimele două partide, FC Argeș este într-o evidentă revenire de formă. Formația piteșteană se află pe poziția a zecea a Ligii 1, cu 10 puncte.

Ionuț Chirilă, aproape să o preia pe Academica Clinceni

După despărțirea de Ilie Poenaru, conducerea formației din Clinceni caută un nou antrenor. Se pare că Ionuț Chirilă este alesul ilfovenilor. Tehnicianul a confirmat negocierile cu echipa din Clinceni și a recunoscut că este foarte aproape de semnarea contractului.

Poate semnez. Vom vedea. Mă mai gândesc. Nu știi că eu nu am voie să antrenez o echipă mare? Eu trebuie doar să iau o echipă aflată la limita subzistenței. Fiecare antrenor vrea jucători ca Teixeira, Budescu, Camora sau Omrani, dar eu sunt făcut să fac jucători mari din jucători anonimi. Echipa este într-o situație dificilă, dar lotul promite. Discutăm. Academica Clinceni nu a făcut un mix între jucători tineri și cei cu experiență.

Acum nu are ce să vândă și e greu, ca patron, să bagi bani într-un sac fără fund. Trebuie să se facă o forță colectivă și să poată vândă la finalul sezonului un jucător care să aducă 7-800.000 de euro. O să încercăm să facem o echipă puternică. O să încercăm să nu o lăsăm să se dărâme. Nu am semnat încă, dar voi semna. Da, în general sunt înțeles”, a spus Chirilă la Gsp.ro.