15 milioane de euro pentru Cicâldău? Becali s-a dus la Istanbul cu anunțul momentului

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.09.2021, 18:09
15 milioane de euro pentru Cicâldău? Becali s-a dus la Istanbul cu anunțul momentului

Alexandru Cicâldău pare să fie până în acest moment unul dintre cele mai inspirate transferuri făcute de o echipă din Turcia în această vară. Mijlocașul central în vârstă de 24 de ani a fost transferat de Galatasaray de la Universitatea Craiova în schimbul sumei de 6.5 milioane de euro.

Internaționalu român și-a găsit extrem de rapid un loc de titular în echipa antrenată de Fatih Terim. Mai mult, el chiar a reușit să înscrie deja de două ori în patru meciuri de campionat.

Alexandru Cicâldău le-ar putea aduce o sumă importantă de bani celor de la Galatasaray

Un gol a venit în urma unei lovituri de la 11 metri. Iar celălalt în urma unei pase decisive primite de la Olimpiu Moruțan. De asemenea, cei doi români au avut evoluții foarte apreciate și în meciul de Europa League pe care Galatasaray l-a câștigat pe teren propriu cu scorul de 1-0 în fața celor de la Lazio.

Olimpiu Moruțan a fost chiar cel care a contribuit decisiv la singurul gol al meciului. O minge centrată din partea dreaptă de fostul fotbalist de la FCSB a fost băgată în propria poartă de portarul grupării italiene.

Revenind la Alexandru Cicâldău, acesta ar putea deja genera un profit consistent pentru clubul Cim Bom. Asta pentru că publicația turcă Fotomac a informat că Giovanni Becali a avut o întâlnire cu oficialii clubului. Acesta are o relație extrem de bună cu conducerea Galatei.

Omul care a intermediat transferurile lui Cicâldău și Moruțan le-ar fi transmis conducătorilor Galatei că fostul jucător al Universității Craiova se află în vizorul mai multor cluburi importante din Europa.

Astfel, Giovanni Becali este convins că ar putea obține nu mai puțin de 15 milioane de euro în schimbul lui Cicâldău. Ceea ce ar însemna mai mult decât dublu față de suma cu care Galatasaray l-a cumpărat din România.

Îl pot vinde pentru 15 milioane de euro la finalul sezonului, dacă vreţi. E pe radarul unor cluburi importante”, le-ar fi transmis fostul agent FIFA turcilor conform sursei citate.

Jurnaliștii turci tind să-i dea dreptate lui Giovanni Becali

Încă nu se știe dacă oficialii vicecampioanei Turciei au dat vreun răspuns. Sursa citată anunță însă că președintele Burak Elmas este extrem de încântat de modul în care evoluează jucătorii aduși în această vară la Galatasaray. Inclusiv Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

De asemenea, acest aspect a fost subliniat și de jurnaliștii de la Aspor. Ei au notat că cei doi români au potențial de a fi vânduți pe sume importante de bani pe viitor.

Dacă Nelsson, Cicâldău şi Moruţan continuă să joace la fel, vor fi vânduţi pe sume mari”, a notat sursa citată.