18 echipe în Liga I, variantă acceptată și de cel mai mare rival al lui Dinamo. De unde primesc sprijin „câinii”

Giosanu Catinca / 22.01.2022, 16:00
18 echipe în Liga I, variantă acceptată și de cel mai mare rival al lui Dinamo. De unde primesc sprijin „câinii”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, îşi doreşte ca Dinamo să se salveze de la retrogradare, dar nu oricum, ci impune o condiție. Oficialul i-a transmis un mesaj pe Facebook lui Flavius Stoican, în condițiile în care a mai rămas doar o săptămână până la marele derby Dinamo – FCSB.

MM Stoica votează pentru salvarea lui Dinamo

Mihai Stoica o vrea pe Dinamo în continuare în Liga 1, astfel că este dispus să voteze pentru un sistem cu 18 echipe în prima divizie a României, însă pune condiții.

Managerul vicecampioanei este dispus să voteze pentru mărirea numărului de echipe din prima divizie a României, însă numai dacă se renunță la play-off și play-out.

Uite, eu votez pentru (n.r. 18 echipe în Liga 1), dacă vor fi 34 de etape. Adică tur-retur, fără play-off. Dacă vor fi 18, iar cu play-off, play-out şi unul care nu ştii dacă e play-off sau play-out, cum e prin Belgia, nu. Aia nu, dar daca ar fi două de 17 (n.r. două tururi de câte 17 etape fiecare), pentru că noi în play-off avem o experienţă…”, a declarat Mihai Stoica, conform celor de la Telekom Sport.

”Îmi doresc să rămână Dinamo în Liga 1”

Oficialul lui FCSB a recunoscut că își dorește ca formația din Ștefan cel Mare să rămână în Liga 1.

Nu îmi place că grupări care puneau serioase probleme în lupta pentru titlu au dispărut sau că au fost ani fără Rapid în Liga 1.

Deși am avut milioane de ocazii și de motive (numai dacă țineam cont de comportamentul grețos al galeriei lor) să-i ironizez grav, am ales să n-o fac și să încerc să fiu obiectiv când am analizat situația în care se află. Pe scurt, să fiu empatic. Poate că și pentru că oricui i se poate întâmpla un dezagrement de dimensiunile astea, mai ales în vremurile pe care le trăim.

Tocmai de asta nu înțeleg de unde i-au venit subit nervii lui Stoican și ne arată el nouă nu știu ce. Lasă-ne, nea Flavius, că avem meci mâine cu ăia de ne-au dat în tur cu terenul în cap, au câte 4 jucători pe post și mai vor să se întărească.”, a mai spus Mihai Stoica, prin intermediul contului său de socializare.