Ce au încercat să facă femeile din viața lui Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist a recunoscut totul

Giosanu Catinca 22.01.2022, 12:38
Ce au încercat să facă femeile din viața lui Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist a recunoscut totul

Cristi Borcea, fostul președinte executiv și acționar de la Dinamo, a spus în numeroase rânduri că implicarea în fotbal i-a distrus sănătatea, dar și mai tare l-au afectat relațiile tumultoase cu fostele lui iubite. Acum, însă, el și-a găsit liniștea în brațele fostului model, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, dezvăluiri fără perdea

Fostul conducător al clubului Dinamo a împlinit, recent, frumoasa vârstă de 52 de ani, și a ales să celebreze evenimentul la Isoletta, un restaurant extrem de apreciat, situat în zona Parcului Herăstrău.

Cristi Borcea, fostul acționar majoritar de la Dinamo, se bucură din plin de soția sa. Dar a dorit să invite alături de el mai mulți prieteni apropiați cu ocazia zilei sale de naștere.

Oaspeții nu au fost prea mulți la număr, însă au fost de calitate. Cu toții s-au simțit excelent, Cristi Borcea fiind, ca de obicei, o gazdă primitoare. Ex-acționarul roș-albilor s-a asigurat că nu lipsește absolut nimic de la masa invitaților, punându-le la dispoziție bucate și băuturi alese.

”Mă împlinește ca femeie și ca om”

Omul de afaceri a primit numeroase urări și mesaje din partea prietenilor. Valentina Pelinel, cea care în septembrie 2018 a devenit soția lui Cristi Borcea și cu care are trei copii minunați, a fost prima care l-a felicitat.

Astăzi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea.”, i-a transmis fostul fotomodel printr-o postare pe contul ei de socializare.

Cum se înțeleg Valentina Pelinel și Cristi Borcea, de fapt

Modelul a vorbit, într-un interviu, despre relația pe care o are cu Cristi Borcea.

Ar fi multe de menționat, dar cred că cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză.”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru ciao.ro.

Valentina Pelinel a ținut să facă toate aceste declarații după nenumărate speculații care nu îi făceau deloc cinste.