1,8 miliarde de lire sterline pentru Arsenal! Răspunsul final al patronului american a venit astăzi

Bordei Radu 28.04.2021, 12:12
1,8 miliarde de lire sterline pentru Arsenal! Răspunsul final al patronului american a venit astăzi

1,8 miliarde de lire sterline pentru Arsenal! Războiul de la Arsenal este departe de a se termina. Fanii „tunarilor” sunt supărați pe patronii americani și vor să scape de ei. Clubul este într-o situație grea, echipa de abia prinde primele 10 locuri în Premier League. Iar încercarea de a se alătura proiectului Superligii a fost picătura care a umplut paharul. Fanii au explodat și au cerut familiei Kroenke să vândă clubul.

Există și doritori: un miliardar și trei foste mari glorii ale clubului londonez vor să se alieze ca să cumpere echipa. Singura problemă este că patronii de peste Ocean nu doresc să vândă nicio acțiune. Această veste îi va înfuria și mai tare pe suporterii echipei alb-roșie.

1,8 miliarde de lire sterline pentru Arsenal! Răspunsul final al patronului american a venit astăzi

După ce fondatorul Spotifu, Daniel Ek, a anunțat că este pregătit să preia clubul, presiunea asupra proprietarilor a rescut din ce în ce mai tare. Cu toate acestea, familia Kroenke nu dorește să cedeze. Josh Kroenke, fiul patronului Stan Kroenke, i-a anunțat deja pe suporteri că nimeni nu se gândește să cedeze acțiunile la echipă, în ciuda protestelor și criticilor dure. Iar acum avenit și un comunicat oficial de la KSE, fondul de investiții deținut de familia Kroenke

Patrick Viera și Thierry Henry vor și ei să scape Arsenal de patronii americani

Rămânem dedicați 100% lui Arsenal. Am văzut zvonurile din ultimele zile, dar nimeni nu s-a gândit să cedeze nici măcar o acțiune. Nu am primit oferte și nici nu vom da curs unor eventuale oferte. Vrem ca Arsenal să lupte pentru cele mai importante trofee, avem ambiții ca echipa să fie competitivă, este anunțul americanilor

Mai mult ca sigur fanii nu vor primi bine această veste

Suporterii speră ca cineva să îi „salveze” din mâinile americanilor

Daniel Ek este miliardarul care ar dori să îi cumpere pe tunari. Arsenal este cotat la aproape trei miliarde de dolari. Omul de afaceri suedez ar fi pregătit o ofertă de aproape 2,5 miliarde de euro pentru preluarea grupării. Acesta este susținut și de Thierry Henry, Patrick Vieira și Dennis Bergkamp, foștii mari fotbaliști ai celor de la Arsenal. Dar se pare că nu vor reuși să îl convingă pe Kroenke să cedeze.

Asta chiar dacă echipa este într-un declin total. Tunarii vor juca, joi, prima manșă a semifinalei Europa League, contra celor de la Villareal. Acest trofeu este crucial pentru viitorul apropiat al echipei lui Arteta. Cum în Premier League lucrurile merg foarte prost, Arsenal ar putea rata prezența în cupele europene în sezonul viitor, ceea ce ar însemna o lovitură financiară dură.

Urmăriți Playsport.ro și pe