Promisiunea lui Giovanni Becali despre Florinel Coman. Încredere totală în „Mbappe de România”

Pintilie Iosif 24.11.2022, 09:47
Promisiunea lui Giovanni Becali despre Florinel Coman. Încredere totală în „Mbappe de România”

Florinel Coman este într-o scădere evidentă de formă. Jucătorul de 24 de ani de la FCSB, numit căpitanul echipei la începutul acestui sezon, nu se mai regăsește de câțiva ani.

Distrus de multiplele accidentări pe care le-a suferit în ultimii ani, Florinel Coman este în prezent doar o umbră a fotbalistului ce era acum trei-patru ani.În 2019, aproape de unul singur o elimina pe Anglia încă diân grupele EURO 2019 U21 din Italia.

El marca două goluri de vis în poarta lui Henderson, cel ce acum este în lotul Angliei, în Qatar. În acea echipă a Angliei mai evoluau Mason Mount, Tammy Abraham, Phil Foden, Ryan Sessegnon, Aron Wan-Bissaka, James Maddison ori Fikayo Tomori.

Giovanni Becali îl apără pe Coman

Giovanni Becali, celebrul impresar român, îi i-a apărarea lui Florinel Coman. Acesta spune că fotbalistul de la FCSB nu este încă ”terminat”, și că vârsta lui îi perimite să fie încă un fotbalist de clasă.

„Are 24 de ani, Coman nu e un jucător terminat. Un jucător terminat e la 32-33 de ani, când se accidentează şi iese din formă. Dar la 25 de ani, Coman e în floarea vârstei.

Moralul trebuie să şi-l facă singur, dacă nu se ajută el singur, restul (n.r grupului) e greu să îl ajute. Va avea ocazii, nu e o problemă. Staţi liniştiţi! Dar asta depinde doar de el„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.tlul în Liga 1.

174 de meciuri, 37 de goluri și 43 de pase de gol a strâns Florinel Coman penttru FCSB. A amai evoluat pentru actuala Farul Constanța, echipă ce purta numele de Viitorul atunci când juca la această echipă, pentru care a strând 47 de meciuri, șase goluri și opt pase de gol. Cu echipa din Dobrogea a câștigat

Florinel Coman, la o altă echipă din Superligă?

Gigi Becali a dezvăluit recent că atacantul i-a cerut să fie împrumutat la o altă echipă din Superliga. Latifundiarul din Pipera nu ar vrea totuși să renunțe la Coman, care ar putea ajunge astfel la o rivală din campionat. Becali a subliniat încă o dată că și-a pus mari speranțe în fotbalistul de 24 de ani și speră că acesta își va reveni cât de curând.

”Păi, dacă Coman nu mai poate să dribleze un puști din Liga a 2-a, mie mi-e milă de el, pentru că el e talent mare. Ce se întâmplă nu pot să-mi dau seama. Ceva, ceva este! Nu se poate să fie ”Mbappe” la 19 ani, cum spunea Hagi, și la 24, când trebuie să fie ”bombă”, nu mai poate să facă nici ce făcea la 18 ani. Înseamnă că e ceva în neregulă.

Am crezut în el, cum să dau jucătorul în care cred? Cum să dau jucătorul care vreau să mă salveze, am dat bani pe el, 3 milioane, el trebuie să ne scoată. El trebuie neapărat să-și revină, să explodeze. Mi-a spus că ar vrea să-l dau undeva împrumut, probabil o avea ceva de prin România, că-mi cere o hârtie.

Dar după aia, dacă are el hârtie, poate să plece oriunde. Cam bănuiesc eu ceva. Îi zic bine, mă, stai să vină perioada de transferuri, te împrumutăm undeva. Dar nu îți dau eu hârtie, că te duci la CFR, la Rapid, păi, eu îl dau la contracandidată?”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.