Gigi Becali se retrage de la FCSB. Dezvăluirea unui fost mare fotbalist al României: „A îmbătrânit și el”

Robert Zanfir 11.11.2022, 21:07
Gigi Becali se retrage de la FCSB. Dezvăluirea unui fost mare fotbalist al României: „A îmbătrânit și el”

Dănuț Lupu (55 de ani) crede că Gigi Becali (64 de ani) se va retrage curând din fotbal. Fostul internațional al României spune că omul de afaceri își pregătește deja ieșirea din scenă prin declarațiile pe care le oferă.

FCSB are un început ratat de sezon și se îndreaptă cu pași mari spre al 8-lea an departe de titlu. Cum Florinel Coman și compania au dezamăgit și în Europa, unde au suferit una dintre cele mai mari umilințe în dubla cu Silkeborg, 0-10, Gigi Becali a pus iar „placa” ieșirii din fotbal. Culmea, latifundiarul chiar începe să fie crezut! Dănut Lupu este unul dintre cei care pleacă urechea la ieșirile publice ale omului de afaceri.

Gigi Becali se retrage de la FCSB

Pierde FCSB, se retrage Gigi Becali! Câștigă FCSB, atunci Gigi Becali anunță noi investiții și victorii de răsunet în Liga Campionilor. De la nuntă la înmormântare este doar un pas în baza de la Berceni. Totuși, anii trec, iar titlul a devenit o afacere a celor de la CFR Cluj. Dănuț Lupu crede că Gigi Becali nu va mai suporta pentru mult timp rateurile și că va ieși în cele din urmă din fenomen.

„N-ar fi de mirare, dacă o ține în ritmul ăsta, într-un an sau doi să se retragă. Poate vrea să vândă niște jucători, să facă niște încasări… A îmbătrânit și el. Nu mai are nebuneala aia pe care o avea altădată.

Dacă nu mai are rezultate… Te joci cu o jucărie, la un moment dat te plictisești de ea. Trebuie să recunoaștem că FCSB pentru el a fost un joc. Dar un joc care i-a ieșit și i-a adus bani.

Trebuie să recunoaștem că e singura echipă care e pe plus. Nu joacă nici în Champions League, nici într-o cupă, nu ia campionatul, dar e pe plus. Când te înjură puțin lumea… Borcea cum a făcut? Te cam saturi”, a spus Dănuț Lupu, pentru Fanatik.

Conference League, umilințe pe bandă pentru FCSB

FCSB a avut una dintre cele mai rușinoase campanii europene din istorie. Nicolae Dică și compania au fost umiliți în dubla cu Silkeborg, 0-10. Mai mult, West Ham a câștigat la București, 3-0, cu o echipă de puști și după ce au ajuns în România în noaptea dinaintea partidei.

„Eu sunt hotărât să mă retrag. Să văd ce pot recupera și mă retrag. Aici e bătaie de joc, eu sunt batjocorit la ora asta. Vin ăștia, West Ham, pe care îi băteam pe vremuri, și ne bat cu copii de 15-16 ani.

Mi-am dat seama că nu pot și eu mă retrag. Ca să mă retrag, trebuie să vând. Pe oricine pot să iau bani, vând. Eu, de acum, încerc să văd ce pot să fac, ca să mă retrag!

Tu nu vezi că ăștia se distrează cu noi? Nici nu au accelerat prea tare. Au ajuns și la miezul nopții… Nici nu s-au antrenat…”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție la Pro Arena.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el. Nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”,
Gigi Becali

Urmăriți Playsport.ro și pe