44 de milioane de oameni au văzut-o pe Emma Răducanu așa la Australian Open 2022. Imaginile sunt virale – VIDEO

Moldoveanu Camelia 27.01.2022, 14:55
44 de milioane de oameni au văzut-o pe Emma Răducanu așa la Australian Open 2022. Imaginile sunt virale – VIDEO

Emma Răducanu a reușit să devină iar virală pe internat, cu toate că nu a câștigat niciun trofeu. Un video cu jucătoarea de tenis cu origini românești și chinezești a strâns peste 44 de milioane de vizualizări. Imaginile cu câștigătoarea US Open 2021 au devenit stabilit un nou record pe canalul de YouTube al turneului Australian Open.

Canalul de YouTube al turneului Australian Open a distribuit un filmuleț viral cu Emma Răducanu

După câștigarea US Open 2021, Emma Răducanu a devenit o sportivă extrem de îndrăgită în întreaga lume. Jucătoarea de tenis cu origini românești și chinezești a fost eliminată în turul secund la Australian Open, scor 4-6, 6-4, 3-6 cu Danka Kovinic.

Cu toate că nu a ajuns prea departe în competiția de la Melbourne, Emma Răducanu a devenit virală pe contul de YouTube al celor de la Australian Open după ce a ajutat un copil de mingi să îndepărteze o insectă de pe teren

Din imagini se observă cum britanica are foarte mare grijă ca necuvântătoarea să nu pățească nimic rău. Videoclipul a strâns 44 de milioane de vizionări, un record absolut pentru contul turneului de la Antipozi.

Oamenii au reacționat imediat în comentarii și au felicitat-o pe Emma pentru gestul ei extrem de frumos:

Ar trebui să fie premiată pentru compasiunea ei, chiar și pentru o insectă”, a reacționat un internaut.

Sau

Fiecare viață este prețioasă”, a fost o altă reacție a unui fan.

Sportiva nu a revenit acasă după înfrângerea dureroasă

Emma Răducanu nu a început 2022 deloc bine, cu toate că multe voci importante din lumea tenisului o considerau o adversară de temut pentru jucătoarele de pe primele poziții din WTA. Forma fizică demonstrată până acum lasă foarte mult de dorit.

Eliminată în turul secund de la Australian Open, câștigătoarea US Open 2021 nu s-a întors acasă, în UK. Emma Răducanu a plecat de la Melbourne direct în Singapore, acolo unde o să se antreneze intens timp de o săptămână.

Jucătoarea de tenis cu origini românești și chinezești urmează să-și desfășoare antrenamentul sub atenta supraveghere a noului ei antrenor, neamțul Torben Beltz, fost tehnician al Angeliquei Kerber.

Emma Răducanu și Simona Halep au pierdut iar șansa de a se confrunta într-um meci direct. Chiar și așa, Emma continuă să o urmărească pe campioana României, pentru că are multe de învățat de la ea.

Nu cred că puteam să ajung foarte departe cu Simona Halep doar cu forehand slice. Nu glumesc!”, a declarat Emma Răducanu, potrivit presei din Anglia.