Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit la Melbourne din cauza unui motiv neașteptat! Bărbatul nu a putut să-și însoțească soția la București

Moldoveanu Camelia / 27.01.2022, 11:50

Simona Halep și Toni Iuruc nu au ajuns împreună în România, asta după ce jucătoarea de tenis a fost eliminată de la Australian Open. Soțul campioanei României a fost nevoit să ia o decizie neașteptată înainte de plecarea de la Melbourne. Toată lumea a fost surprinsă când a văzut gestul făcut de către jucătoarea de tenis.

Călătorie cu peripeții. Simona Halep și Toni Iuruc nu au revenit în România împreună

Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc a fost subiect de dezbatere la Australian Open, asta după ce cei doi soți au fost văzuți peste tot împreună. Mai mult, pe internet circulă filmulețe în care jucătoarea de tenis își descarcă nervii pe partenerul de viață în momentul în care a simțit că nu-i poare face față jucătoarei din Franța.

După ce a fost învinsă de Alize Cornet, în urma unui meci infernal, Simona Halep a revenit în România fără Toni Iuruc. Aceasta a fost surprinsă singură pe aeroportul Otopeni. Se pare că omul de afaceri nu a mai găsit bilet în același avion cu soția sa. Astfel, acesta a luat un zbor care datorită escalelor a ajuns cu jumătate de oră după ce Simona a aterizat la București.

Toată lumea a fost surprinsă atunci când a văzut ce decizie a luat Simona Halep. Jucătoarea de tenis a așteptat în aeroport până a ajuns și soțul ei, Toni Iuruc, pentru a merge împreună acasă. După mica oprire în România, Halep urmează să joace în turneele de la Dubai și Doha.

Marea dorință a Simonei înainte de retragere

Revenită în România, jucătoarea de tenis a mărturisit care este cel mai mare vis al ei înainte de a se retrage. Aceasta își dorește să joace și pe zgura verde de la Charleston, suprafață pe care nu a mai concurat până acum, însă este convinsă că s-ar putea adapta.

(n.r. – despre programul în continuare) Dubai şi Doha am în plan. Aşa am jucat cam în toţi anii care au trecut, atunci când am fost sănătoasă, Dubai, Doha, Indian Wells, Miami şi Charleston pentru prima dată.

Vreau, înainte să mă las de tenis, să joc şi turneul acesta. Nu am făcut acest lucru până acum, de aceea am vrut să încerc, zgura verde este mai rapidă decât zgura roşie şi cred că nu o să fie atât de greu să mă adaptez, depinde şi de ce fac la Miami, pentru că dacă termin în prima săptămână, sper să nu, o să am timp să joc pe zgură. Dacă nu, e ok”, a declarat Simona Halep, la aeroportul.