5 euro pentru a te vindeca de Covid-19. Gigi Becali lansează o nouă ipoteză în plină pandemie de coronavirus

Mihai Cheles 19.01.2021, 18:42
5 euro pentru a te vindeca de Covid-19. Gigi Becali lansează o nouă ipoteză în plină pandemie de coronavirus

Gigi Becali uluiește din nou. Susține cu maximă seriozitate că oamenii se pot vindeca de COVID-19 numai cu 5 euro. Patronul celor de la FCSB încearcă să-l determine pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, să introducă ivemectina în protocolul de vindecare.

Ivermectina este un medicament despre care se spune că face minuni în cazul pacienților de coronavirus. Până în acest moment, specialiștii s-au abținut în a da verdicte pe acest subiect.

Există medici care-i dau dreptate lui Gigi Becali

Cu toate acestea, există și medici care îi dau dreptate lui Gigi Becali. Un specialist în boli pulmonare a pledat și el pentru folosirea invermectinei în cadrul unei audieri în cadrul Congresului Statelor Unite al Americii.

Ivermectina este un medicament antiparazitar, folosit în România, deocamdată, doar în mediul veterinar. Mai multe studii internațional au arătat că acest medicament este bine tolerat de om și se sugerează că ar fi bun și pentru tratarea bolnavilor de Sars Co-V2.

Gigi Becali, convins de eficiența medicamentului: „Te vindeci cu 5 euro”

Gigi Becali susține sus și tare că ivermectina este soluția. În plus, prețul unei doze este de aproximativ 25 de lei. La îndemâna oricui.

Nu pot să aduc, că nu e în protocol. Nu e în protocol, încercăm acum să convingem Ministerul Sănătăţii să bage în protocol, pentru că francezii și nemții şi americanii au aprobat ivermectina. Te vindeci cu 5 euro, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena 3.

Nu toată lumea îi dă dreptate lui Gigi Becali. Specialiștii de la prestigioasa universitate din SUA, John Hopkins, nu sunt prea convinși de efectul ivermectinei, deoarece nu s-au făcut prea multe studii clinice asupra sa.

Gigi Becali a vindecat toată comuna Pipera

La finele anului trecut, Gigi Becali s-a lăudat că a importat o serie de medicamente și că a vindecat toată comuna în care locuiește – Pipera. Tot procesul de vaccinare s-a realizat cu ajutorul clinicii sale. Toate neamurile și toți cunoscuții săi au mers la această clinică, iar rezultatele, după cum susține Becali, au fost extraordinare.

De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (coronavirus – n.r.). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu, recunoștea Gigi Becali.

Medicamentele din Rusia, apreciate de medicii români

În plus, medicamentele aduse de Gigi Becali pe forțe proprii din Rusia, au fost extrem de apreciate și de spitalele românești. Omul de afaceri a adus 100.000 de doze de Arbidol, pe care l-a distribuit în spitale.

Nu a putut aduce o nouă tranșă de doze, deoarece Arbidol nu este recunoscut de Uniunea Europeană, și nu are licență de liberă trecere. Astfel, a fost imposibil să mai fie adus în România.

Este unul dintre cele mai blânde antivirale pe care le-am folosit împotriva COVID-ului”, spune dr. Andrei Vâţă, de la Spitalul de Boli Infecţioase Sf. Parascheva din Iaşi, conform GSP.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe