Raed Arafat îi dă lovitura decisivă lui Gigi Becali la câteva zile după meciul FCSB-Astra! Șeful DSU face lumină în cazul carantinei

Catinca Giosanu 18.01.2021, 12:49
Raed Arafat îi dă lovitura decisivă lui Gigi Becali la câteva zile după meciul FCSB-Astra! Șeful DSU face lumină în cazul carantinei
Secretarul de stat, Raed Arafat, a comentat scandalul în care a fost implicat după ce FCSB a plecat în Turcia, pentru a se pregăti de returul Ligii 1.

Raed Arafat îi dă lovitura decisivă lui Gigi Becali

În urmă cu câeva zile, Gigi Becali a dezvăluit că a fost sfătuit de șeful Direcției de Sănătate Publică (DSP) Ilfov cu privire la modalitățile în care FCSB poate evita carantinarea la întoarcerea din Turcia. În plus, el a spus că Raed Arafat a ținut o ședință pentru a lămiuri situația.

Patronul FCSB a afirmat că a fost sfătuit inclusiv de către Teodor Negulescu, directorul DSP Ilfov, legat de modul în care formațiunea poate evita intrarea în carantină la întoarcerea dintr-o țară aflată pe lista galbenă. Mai mult decât atât, Becali a susținut că Raed Arafat a convocat o ședință a DSU în cadrul căreia s-a discutat în mod express despre cazul echipei FCSB.

Raed Arafat a convocat acea ședință de care v-am spus… Din cauza presei, au făcut o ședință exclusiv pe acest caz și atunci, ca să nu existe nicio problemă, ni s-a recomandat că ar fi mai bine să avem și un joc disputat în acest turneu, să nu mai fie emoții…”, spunea Gigi Becali.

FCSB a reușit să scape de carantină
FCSB a reușit să scape de carantină / Sursa Foto: ProSport

Raed Arafat, despre Becali: „N-am vorbit niciodată cu el!”

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătății a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că FCSB a fost ajutată de el să scape de carantină. De asemenea, oficialul a declarat că nu a vorbit niciodată cu Gigi Becali.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public conform cărora Raed Arafat ar fi prezidat o ședință pentru a găsi alternative ca o echipă de fotbal să fie exceptată de la măsura carantinării, lotul echipei urmând să ajungă în România, din Turcia, pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm următoarele:

Șeful DSU, dr. Raed Arafat, nu a purtat niciodată discuții cu persoana care a emis astfel de afirmații în spațiul public, nu a prezidat și nu a convocat o ședință pe această temă, invocată mai sus.

Singura declarație oficială a șefului DSU, pe marginea acestui subiect, o evidențiem, după cum urmează: «Singurii care pot explica motivele pentru care au permis accesul în România al unor persoane care au venit din Turcia, din zona galbenă, sunt cei de la DSP București. Doar ei pot să dispună necarantinarea»”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții DSU, conform Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe