6000 de euro, cel mai mare salariu de la FCSB. Gigi Becali taie în carne vie după eșecul dureros cu Rapid

Bordei Radu / 26.07.2022, 08:37
6000 de euro, cel mai mare salariu de la FCSB. Gigi Becali taie în carne vie după eșecul dureros cu Rapid

Gigi Becali nu glumește, este decis să taie din salarii la FCSB. Vicecampioana României are un start de sezon slab, iar Toni Petrea a plecat deja de la echipă. Dacă echipa nu se va califica în grupele Conference League, atunci urmează schimbări mari la echipă

Gigi Becali nu se retrage, dar le „retrage” salariile jucătorilor importanți. A stabilit un nou plafon

Finanțatorul FCSB-ului a fost descumpănit după meciul tur cu Saburtalo și derby-ul pierdut, cu Rapid. Deși a anunțat de mai multe ori că vrea să se retragă din fotbal, Becali pregătește, în realitate, o altă strategie la echipă. Dacă rezultatele nu se îndreaptă, mai ales în Europa, atunci vedetele roș-albaștrilor vor trebui să se obișnuiască cu alte salarii.

Nu știu dacă mă retrag, dar sigur vor fi alte salarii la echipă, trebuie să tăiem, nu este ok. Nu mai vedeți 30.000 de euro sau 20.000. Trecem la 5000, 4000, 6000 maxim. Nu se mai poate, a comentat Becali, la Digisport.

FCSB are antrenor! Acord între Gigi Becali și Nicolae Dică

După ce s-a speculat intens în ultimele ore că Nicolae Dică este alesul lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB, finanțatorul echipei roș-albastre a avansat în negocieri și a ajuns la un acord cu înlocuitorul lui Toni Petrea.

Nicolae Dică, antrenor care a mai condus FCSB în intervalul 2017 – 2018, a acceptat propunerea lui Becali și își va încerca norocul cu un al doilea mandat. Potrivit as.ro, Dică se va prezenta, marți, 26 iulie, la baza de pregătire a celor de la FCSB, unde urmează să conducă primul său antrenament în calitate de nou antrenor al echipei.

Nicolae Dică e antrenorul cu care Gigi Becali și-a dorit să colaboreze

În dimineața zilei de luni, la o zi după derby-ul Rapid – FCSB 2-0, Gigi Becali a anunțat că rămâne fără antrenor la FCSB. Toni Petrea l-a sunat pentru a-i transmite că va demisiona din funcție.

La scurt timp după dezvăluirea acestei informații, finanțatorul FCSB a vorbit și despre o eventuală nouă colaborare între el și Nicolae Dică:

„Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi. Eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea.

E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând. Dar să vedem acum”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.