FCSB rămâne fără antrenor înainte de returul din Conference League! „M-a sunat că nu vrea să strice calificarea. Nu am soluții, cred că stăm 30 de zile fără antrenor”

Bordei Radu / 25.07.2022, 11:08
FCSB rămâne fără antrenor înainte de returul din Conference League! „M-a sunat că nu vrea să strice calificarea. Nu am soluții, cred că stăm 30 de zile fără antrenor”

FCSB rămâne fără antrenor chiar înainte de returul cu Saburtalo. Toni Petrea l-a informat pe Gigi Becali că nu mai poate continua la echipă, după eșecul cu Rapid.

FCSB rămâne fără antrenor înainte de returul crucial din Conference League

Așa cum anunțase încă de seara trecută, Toni Petrea a decis să plece de la echipă. Antrenorul și-a asumat vina pentru jocul slab al echipei din ultimul timp.

Toni m-a sunat aseară, mi-a zis că dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. Nu înțeleg, mai bine plec eu înainte să nu stric. Eu i-am zis să stea, dar el a insista și i-am zis, bine măi, cum zici. Nu am antrenor acum, cred că vom sta 30 de zile, nu ne grăbim. Petrea nu va fi cu Saburtalo, a is că nu vrea să strice calificarea.

De când sunt în fotbal, am mai avut meciuri slabe, ghinioane, dar mai aveam posesie, mingea la noi. Ne-a mai bătut, Rapid, dar îmi plăcea echipa, aveam posesie. Dar ce se întâmplă acum, nu pot să găsesc explicație, chiar nu știu. Primul gând este să mă retrag, dacă pot scoate banii, o fac. Nu îmi convine situația, ce să mai vorbim de titlu, noi la cum jucăm nu prindem nici play-off-ul, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena

„Eu acum mă tem și de Mioveni. Nu știu dacă prind play-off-ul”

Finanțatorul FCSB consideră că echipa sa va avea emoții să prindă și play-off-ul, dacă nu se vor schimba lucrurile. Chiar dacă și rivalele au avut un start slab de campionat.

Bine, este doar începutul, nu este o mare diferență, nici Craiova și CFR n-au pornit bine. Cu tot respectul, noi tot cu ele ne vom bate, nu cu Farul sau Botoșani. Dar la noi nu văd perspectivă de a reveni, Ianis Stoica scapă și se încurcă, Coman pasează doar la adversar. Edjouma, am zis că dau lovitură, dar la noi dă cu stângul în dreptul, se împiedică, nu îmi dau seama.

Dar acum vă spun, mi-e teamă și de Mioveni, nu am fost niciodată în situația asta, în 22 de ani. Chiar când credeam că sunt cel mai puternic, că iau titlul, uite ce se întâmplă, a comentat Becali

Finanțatorul speră să plece căpitanul Florin Tănase, în China

Să dea Domnul să plece Tănase, să iau și eu 3 milioane pe el. Cu ce mai iau de la sponsori, cu cît mai dau afară, mai salvez, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena