8 transferuri pentru CFR Cluj. Nume neașteptate pentru pretențiile campioanei României. „Ne folosim de ei”

Giosanu Catinca / 21.01.2022, 08:40
8 transferuri pentru CFR Cluj. Nume neașteptate pentru pretențiile campioanei României. „Ne folosim de ei”

CFR și FCSB, principalele concurente în lupta pentru titlu, fac tot ce țin de ele pentru a pune mâna pe titlu. Ardelenii au bifat numai în iarnă opt transferuri.

Președintele Cristi Balaj a dezvăluit faptul că ardelenii au început din nou să transfere fotbaliști de perspectivă. Dar nu de la noi, ci din străinătate.

Anunțul lui Balaj

CFR Cluj are un lot cu care se mândrește și nu se teme de FCSB, mai ales că a pierdut jucători importanți. Formația ardeleană a transferat cinci fotbaliști din Africa și unul din Panama.

L-am adus pe Răzvan Sava, portar de la Torino, care respectă regula U21. Și a mai venit Daniel Birligea, un atacant de 21 de ani, care a jucat etapă de etapă în Serie C. A fost important să aducem jucători care au jucat! Sava a apărat mai puțin, dar la portari este mai greu. El a fost cochetat și cu echipa națională. A fost rezerva lui Otto Hindrich. Suntem obligați să aducem. Vrem să ne asigură și viitorul, nu gândim doar pe termen scurt.”, a declarat Cristi Balaj, într-o intervenție la Digi Sport.

Pe lângă aceștia, a mai adus doi români de perspectivă care s-au pregătit intens în Italia. Este vorba despre Răzvan Sava și Daniel Birligea.

Nu întâmplător avem niște jucători aduși despre care se știe mai puțin. Avem doi ivorieni de 19 și 21 de ani, plus 3 jucători din Ghana, toți între 18 și 19 ani, și un jucător din Panama. Toți acești șase jucători au fost la echipele naționale. I-am văzut pe toți acești jucători înainte să-i transferăm, cu excepția celui din Panama, despre care am avut referințe bune. El urmează să fie verificat.”, a adăugat oficialul.

”Vrem să ne folosim de ei, iar apoi să-i transferăm”

Președintele clubului a explicat și ce are de gând să facă pe mai departe.

Am avut persoane care s-au deplasat și i-au urmărit, și doar după aceea i-am adus în România. În primul rând vrem să ne folosim de ei, să-i creștem, iar ulterior să ajungem să-i transferăm la cluburi mult mai importante.”, a mai spus Cristi Balaj.