Transfer din Italia pentru Dan Petrescu! CFR Cluj s-a mișcat rapid după ce l-a trimis pe Cristiano Figueiredo la Dinamo

Robert Zanfir / 20.01.2022, 23:07
Transfer din Italia pentru Dan Petrescu! CFR Cluj s-a mișcat rapid după ce l-a trimis pe Cristiano Figueiredo la Dinamo

CFR Cluj este aproape să rezolve transferul lui Răzvan Sava (19 ani), de la echipa de tineret a lui Torino. Prin aducerea portarului, Dan Petrescu ar acoperi postul lăsat liber de plecarea lui Cristiano Figueiredo.

Otto Hindrich, Alin Fica, Claudiu Petrila, Adrian Gîdea, Răzvan Andronic și Raul Haiduc sunt jucătorii pe care se poate baza Dan Petrescu în ceea ce privește regula U21. Pentru a evita orice emoții, antrenorul a decis aducerea unor doi noi jucători.

Transfer din Italia pentru Dan Petrescu! CFR Cluj s-a mișcat rapid după ce l-a trimis pe Cristiano Figueiredo la Dinamo

Unul dintre aceștia este Daniel Birligea (21 de ani). Atacantul vine din Serie C, din Italia, iar cei de la Rete8.it susțin că jucătorul lui Teramo este ca și acontat de campioana României.

Mai mult, Dan Petrescu ar putea rezolva și problema portarului. Torinogranata.it anunță că Răzvan Sava este în negocieri avansate cu ardelenii.

Internaționalul U19 al României ar putea veni întâi sub formă de împrumut, iar înțelegerea este pe cale de a fi perfectată, după cum anunță și jurnalistul italian Nicolo Schira.

Înalt de 1,95 m, Răzvan Sava a fost crescut de LPS Banatul și este titularul naționalei sub 19 ani. În vara lui 2020 a ajuns la juniorii lui Torino, după ce a trecut și prin curtea celor de la Juventus. În sezonul 2020-2021 din Serie A a fost de 4 ori rezervă.

Răzvan Sava are cota de 100 de mii de euro, conform transfermarkt.

Prin aducerea lui Răzvan Sava, Dan Petrescu ar rezolva și problema postului de portar. CFR Cluj l-a pierdut pe Cristiano Figueiredo, care este aproape de a semna cu Dinamo.

Astfel, feroviarii ar rămâne doar cu Otto Hindrich și Cristi Bălgrădean.

Iuliu Mureșan confirmă transferul lui Cristiano Figueiredo: „S-a rezolvat!”

Cristiano Figueiredo a rămas liber de contract după ce a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru o despărțire amiabilă. Portarul a avut și varianta unui transfer în Portugalia, dar a preferat oferta celor de la Dinamo. Iuliu Mureșan a confirmat mutarea:

„Ne bucurăm că am rezolvat cu Figueiredo. Mâine semnează. De asemenea, vine şi un atacant, Nikola Mandic”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Fanatik. Conform sursei amintite, portarul va avea un salariu de 7000 de euro.

CFR Cluj i-a adus în această pauză de iarnă pe Marko Dugandzic, Sergiu Buș și Cristian Neguț.

Campioana en titre din Liga 1 va reveni pe terenul de joc cu un meci care se poate dovedi decisiv în cursa pentru al cincilea titlu consecutiv.

FCSB – CFR Cluj este programat duminică, 23 ianuarie, de la 20:00.