A băgat cuțitul în televizor de nervi, după Arabia Saudită – Mexic 1-2. Un suporter al naționalei mexicane a devenit viral

Olteanu Ștefan 02.12.2022, 19:47

Partida Arabia Saudiă – Mexic 1-2 a fost plină de dramatism, iar fanii naționalei mexicane au sperat la calificare până în ultimele minute ale jocului.

A plâns ca un copil și a „înjunghiat” televizorul! Ce a făcut un fan după Arabia Saudită – Mexic 1-2

Suporterii naționalei din Mexic, renumiți pentru faptul că sunt extrem de pătimași, au avut parte de câteva momente dramatice după duelul cu Arabia Saudită, pierdut cu 1-2 în ultima rundă din faza grupelor de la Campionatul Mondial.

Prima repriză a partidei menționate a fost lipsită de goluri, însă în partea secundă, mexicanii au preluat controlul. În minutele 47 și 52 au înscris două goluri și toată suflarea mexicană visa la calificare.

De la aceeași oră s-a jucat și celălalt duel din grupă, Polonia – Argentina. Iar pe final, argentinienii îi conduceau pe polonezi cu 2-0. În acest context, între Mexic și Polonia era egalitate perfectă.

Ambele aveau câte 4 puncte și un golaveraj identic 2:2. Astfel, departajarea ar fi urmat să se facă în funcție de cartonașele galbene încasate, situație care i-ar fi avantajat pe polonezi.

Mexic mai avea nevoie de un gol pentru a anula acest criteriu de departajare și a trece în fața Poloniei pe criteriul golaverajului. Mexicanii au forțat pe final, dar s-au descoperit în defensivă și în minutul 90+5 s-a produs șocul. Arabia Saudită a lovit pe contraatac, prin Al Dawsari, iar visul tuturor mexicanilor a fost spulberat.

Polonia a terminat pe locul secund în Grupa C, cu 4 puncte și un golaveraj de 2:2, în timp ce Mexic a încheiat pe 3, tot cu 4 puncte, dar cu un golaveraj de 2:3.

Unul dintre fanii Mexicului nu a putut suporta durerea provocată de acest ultim meci și, cu lacrimi în ochi, a lovit televizorul cu pumnul, după care a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în repetate rânduri în ecran.

Imaginile, care au devenit virale și au apărut inclusiv în celebra publicație The Sun, pot fi văzute AICI.

Gerardo „Tata” Martino a părăsit naționala Mexicului

Contractul lui Gerardo Martino cu Federația de Fotbal din Mexic va expira în finalul acestui an, iar tehnicianul în vârstă de 60 de ani a anunțat deja că nu va semna prelungirea. De asemenea, „Tata” Martino și-a asumat în totalitate responsabilitatea pentru eșecul de la Cupa Mondială:

„Sunt principalul responsabil pentru această dezamăgire și frustrare teribile pe care trebuie să le trăim. În calitate de responsabil, îmi provoacă și mai multă tristețe. Îmi asum în totalitate responsabilitatea pentru acest mare eșec.

Contractul meu s-a încheiat imediat după fluierul final al arbitrului și nu mai este nimic de făcut. Nu am fost eliminați în meciurile anterioare. Am fost eliminați în seara asta (n.r. – cu Arabia Saudită).

Am fost peste adversari și am fi putut marca atâtea goluri de câte aveam nevoie, dar am eșuat”, a declarat Gerardo Martino, după victoria cu Arabia Saudită, scor 2-1.

Partea urâtă a Mondialului. Suporterii s-au luat la bătaie în timpul partidei Argentina – Mexic.

Urmăriți Playsport.ro și pe