A cerut-o de soție înainte de Cupa Mondială, dar surpriza i-a fost ruinată de un agent de securitate | FOTO

Giosanu Catinca 15.11.2022, 15:12

Iubita unui fotbalist celebru a avut parte de o cerere în căsătorie plină de peripeții. Cel mai probabil, tânăra a visat toată viața că va avea parte de cea mai romantică cerere în căsătorie, însă nu a fost deloc așa. Un agent de pază a avut grijă să strice momentul, spre nemulțumirea viitorului mire.

Cerere inedită în căsătorie pe terenul de fotbal

Nu mai este nicio noutate faptul că sportivii care fac performanță în fotbal aleg să își ceară iubitele în căsătorie pe terenul de joc. În ultima vreme, tot mai mulți fotbaliști apelează la această variantă. Nimeni nu poate anticipa însă neplăcerile care pot apărea și care le pot strica surpriza pregătită.

Un fotbalist din străinătate a fost implicat într-un scandal de proporții fără voia sa. Sportivul a pus la cale un plan împreună cu coechipierii săi pentru a-și ce iubita de soție.

Problema a apărut în momentul în care tânăra a încercat să păstrundă în zona care nu le este destinată suporterilor. Un agent de pază a intervenit și stricat surpriza. El a bruscat-o pe iubita fotbalistului, care se afla undeva la marginea terenului.

Cum s-a petrecut incidentul

Jucătorul nu și-a putut controla nervii atunci când a văzut că iubita lui este ”agresată” de agentul de pază și a sărit la bătaie. În ajutorul lui au venit și ceilalți sportivi legitimați la clubul Queens Park Rangers.

Din fericire, nimeni nu a fost vărămat. Spiritele s-au calmat însă abia după intervenția arbitrului.

Cum a reacționat iubita fotbalistului

În ciuda celor întâmplate, jucătorul și-a dus la capăt planul, iar femeia a acceptat cererea în căsătorie. La final toți au plecat acasă întregi și nevătămați.

După ce a spus „Da” tânăra și-a sărutat și îmbrățișat partenerul. Ei au fost aplaudați de ceilalți jucători, iar acum urmează să își facă planurile de nuntă, mai ales că evenimentele private se desfășoară acum fără restricții Covid.