Cererea de divorț a lui Gică Hagi de soția sa a fost acceptată de judecători după mai multe încercări. Momentele neștiute din viața „Regelui” petrecute în anii 90

Giosanu Catinca 14.11.2022, 08:57
Cererea de divorț a lui Gică Hagi de soția sa a fost acceptată de judecători după mai multe încercări. Momentele neștiute din viața „Regelui” petrecute în anii 90

Gică Hagi este foarte încântat de familia pe care o are alături de Marilena, soția susţinându-l şi înţelegându-l în orice împrejurare. Fostul mare decar al naționalei ascunde un trecut pe care mulți nu-l știu. Tehnicianul a mai fost căsătorit o dată înainte de a-i jura iubire veșnică Marilenei. Motivul pentru care a divorțat.

Dezvăluiri din trecutul amoros al lui Gică Hagi

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul și patronul Farului, a vorbit despre mariajul eșuat pe care l-a avut cu Lena Celnicu. Fostul mare internațional și component al „Generației de Aur” a depus cererea de divorţ la doar câteva luni de la căsătorie. Asta, în ciuda faptului că toți îi credeau foarte fericiți pe cei doi.

Ceea ce a șocat și mai tare este că Gică Hagi a invocat niște motive hilare în cererea de divorț. Cuvintele alese de ”Regele” fotbalului românesc au stârnit zâmbetele judecătorilor.

Motivele invocate de Hagi la divorţul de prima soţie, în 1990

Fostul mare fotbalist a ales să divorțeze pentru că „soția lui a întârziat să aducă pâinea la masă și a pus miere în cafea, în loc de zahăr”. El a mers pe la toate tribunalele, dar acestea îi respingeau cererile din cauza motivelor puerile invocate, notează presa centrală.

Rând pe rând, judecătorii i-au respins cererea lui Hagi. Astfel, el a fost nevoit să se plimbe cu cererea de divorț pe la Bucureşti, Oradea, Braşov şi din nou Bucureşti, unde a reuşit într-un final să pună punct relației cu Lena Celnicu.

Câți bani a fost obligat să-i plătească fostei sale soții

Gică Hagi a fost nevoit să îi plătească fostei soții aproximativ 300.000 de euro după divorț. El semnase la acea vreme deja cu Real Madrid şi devenise cel mai scump jucător român din istorie. Numai că Lena nu și-a refăcut viața imediat, ci abia prin 2004.

În schimb, Hagi nu a stat prea mult pe gânduri. El s-a căsătorit în 1995 cu actuala soție, Marilena, care i-a dăruit doi copii, pe Ianis și Kira.

Am divorţat la jumătate de an după prima căsătorie, aşa a fost să fie. Nu am avut niciun conflict. Faci un parteneriat cu cineva în viaţă bazat pe o încredere totală. Când nu îţi mai place de cineva, nu mai ai încredere sau nu mai merge, e bine să nu te încurci. Atât de simplu este!”, a povestit Gică Hagi la emisiunea „Profesioniștii” de la TVR.