A două victorie la rând în Liga Campionilor pentru SCM Râmnicu Vâlcea! Ce șanse are la trofeu

Gabriel Peneș 20.01.2021, 20:54
A două victorie la rând în Liga Campionilor pentru SCM Râmnicu Vâlcea! Ce șanse are la trofeu

Un important meci la handbal feminin a însemnat a doua victorie la rând în Liga Campionilor pentru SCM Râmnicu Vâlcea. Campioanele României s-au impus cu scorul de 25-23 în fața formației Buducnost, din Muntenegru.

A două victorie la rând în Liga Campionilor pentru SCM Râmnicu Vâlcea!

Într-un meci restanță al grupei B s-a consemnat a doua victorie la rând în Liga Campionilor pentru SCM Râmnicu Vâlcea. Vâlcencele au câștigat cu 25-23 partida disputată pe teren propriu cu muntenegrencele de la Buducnost Podgorica. Campioanele României au condus în mod constant, în prima repriză la 4 goluri diferență. Aardahl și Gonzalez au fost în mare formă, iar la pauză scorul era 14-10, scrie digisport.ro.

În repriza a doua, elevele lui Florentin Pera au continuat jocul bun, însă la un moment dat, Buducnost s-a apropiat la un singur gol, după o reușită a lui Radicevic. Până la final, diferența de scor a fost constat de 3 sau 4 goluri pentru SCM Rm. Vâlcea, care s-a impus în cele din urmă la două goluri diferență. Minevskaja a înscris ultimul gol al vâlcencelor, iar Mehmedovic a închis tabela pentru Buducnost. Gonzalez și Liscevic au fost cele mai bune marcatoare de la SCM, cu câte 4 goluri, iar Pineau, de la muntenegrence, a avut 5 reușite.

Ce șanse are la trofeu

Meciul dintre SCM Rm. Vâlcea – Buducnost a fost o restanță din etapa a șaptea a grupei B, meci care a fost amânat din cauza problemelor legate de COVID. SCM mai are de jucat restanţele cu Borussia, din etapele a 6-a şi a 9-a. Prima dintre acestea este programată pe 9 februarie, iar a doua e încă în dezbaterea EHF. Pe lângă acestea, oltencele mai au de jucat meciul cu cu Podravka, din etapa a 4-a, însă nici această restanță nu a fost încă programată. În grupa B a Ligii Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea rămâne pe locul 6, cu 4 puncte, iar Buducnost, cu 8 puncte, este pe locul 5, în fața oltencelor.

SCM mai are de jucat restanţele cu Borussia, din etapele a 6-a şi a 9-a. Prima dintre acestea este programată pe 9 februarie, iar a doua e încă în dezbaterea EHF. Pe lângă acestea, oltencele mai au de jucat meciul cu cu Podravka, din etapa a 4-a, însă nici această restanță nu a fost încă programată. Lider neînvins în grupa B este chiar deținătoare a trofeului, Gyor ETO, cu17 puncte. Locurile 1 și 2 din cele două grupe se califica direct în sferturile de finală. Ocupantele locurilor 3-6 din fiecare grupă vor intra în optimile de finală ale competiției, SCM având șanse mari să treacă mai departe, spre optimi.

Urmăriți Playsport.ro și pe