A fost găsit mort, în apartament. Fotbalul din Italia, în stare de șoc

Moldoveanu Camelia 03.10.2021, 13:55

Fotbalul din Italia s-a cutremurat la aflarea veștii tragice anunțate de Maurizio Zamparini. Patronul lui Palermo a vorbit despre tragedia prin care trece. Poliția face cercetări pentru a descoperi cauza decesului.

Zamparini, patronul lui Palermo, a anunțat decesul

Deținătorul clubului din Seria C a confirmat pentru La Republica moartea fiului său cel mic. Armando Zamparini a fost găsit de către menajeră mort în apartamentul său din Londra. Femeia a sunat imediat la poliție, însă tânărul era deja decedat.

Zamparini nu a putut să ia legătura cu fiul său și a devenit îngrijorat. Evenimentul tragic a venit chiar înainte ca tânărul să înceapă un nou job la o firmă importantă. Armando este cel mai mic dintre copii patronului lui Palermo, însă singurul pe care Zamparini îl are cu actuala sa soție. Cauzele morții sunt încă nedescoperite.

Armandino a murit chiar cu o zi înainte să înceapă munca la o companie mare, în Londra. I-am trimis un mesaj joi, înainte de asta, i-am urat baftă. Nu mi-a mai răspuns.

A suferit de bronșită asmatică severă în trecut, care i-a provocat diferite probleme, însă nu au existat altele de care să știu

Autoritățile engleze – a concluzionat el – încă investighează, dar nu există nimic care să sugereze acest lucru.”, au fost declarațiile tatălui îndurerat.

Se așteaptă rezultatele autopsiei, însă se crede că Armando a suferit un stop cardiac sau avea o boală necruțătoare nedescoperită. Maurizio Zamparini are 80 de ani și este un om de afaceri italian cunoscut pentru că  deține clubul de fotbal italian US Città di Palermo. Aceasta este căsătorit cu Laura Giordani.

Tragedie înaintea unui meci. O femeie și copilul ei au murit la stadion

Duminică, înainte de meciul de baseball dintre San Diego Padres și Atlanta Braves, o femeie și copilul ei au căzut de pe stadionul Petco Park din San Diego, California. Se pare că cele două persoane decedate se aflau la etajul trei al stadionului și au căzut, din motive încă necunoscute, pe stradă.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din San Diego, Andra Brown, a explicat că femeia și copilul se aflau într-o zonă cu restaurante de la nivelul trei înainte să se prăbușească în gol. La fața locului au venit echipaje de medici, însă resuscitările n-au avut niciun efect.

Evenimentul a declanșat o anchetă uriașă, cauzele fiind încă necunoscute. Presa din San Diego susține că tatăl copilului se afla și el la stadion în momentul tragicului eveniment.

Urmăriți Playsport.ro și pe