A fost inventat primul emoji al unui sportiv. Legenda gimnasticii americane intră în istorie

Moldoveanu Camelia / 22.07.2021, 23:57
A fost inventat primul emoji al unui sportiv. Legenda gimnasticii americane intră în istorie

Reprezentanta Statelor Unite la Jocurile Olimpice de la Tokyo a devenit vede înainte să înceapă competiția. Legenda gimnasticii americane are emoji pe Twitter! Aceasta este reprezentată de o capră îmbrăcată într-un body.

O capră cu un body. Așa arată primul emoji al unui sportiv

Reprezentanta Statelor Unite la Jocurile Olimpice, Simone Biles, a devenit vedeta de la Tokyo. Ea este prima sportivă căreia i s-a dedicat vreodată un emoji pe Twitter. Este vorba despre o capră îmbrăcată într-un body mulat roșu și cu o medalie de aur la gât. De unde această idee? Medalia face referire la titlul de cea mai bună gimnastă din istorie pe care și-l revendică. (Greatest of all time – GOAT, în traducere, capră în limba engleză). Mai mult, ea a apărut îmbrăcată într-un costum mulat care era ornat cu paiete, elemente care împreună reprezentau un cap de capră. Ea a recunoscut că a purtat acel body pentru a atrage atenția.

Eu sper ca atunci când copiii îl vor privi nu le va mai fi rușine să fii bun în orice domeniu ar fi”, a declarat Simone Biles.

Tânăra sportivă a dat numele a patru elemente de gimnastică până acum și este posibil ca la Jocurile Olimpice de la Tokyo să își treacă în palmares o a cincea mișcare. Este vorba despre un Yurchenko dublu echer.

Primul emoji al unui sportiv
Primul emoji al unui sportiv

Pierdem o șansă uriașă la medalii, după decizia de ultimă oră a Larisei Iordache!

Gimnasta Larisa Iordache va participa la Tokyo doar la proba de la bârnă, nu și la concursul individual compus, din cauza unor probleme pe care le are la gleznă. Astfel, după retragerea Larisei Iordache, România mai are acum o singură gimnastă la individual compus, pe Maria Holbură.

Competiția la gimnastică feminină va începe la 25 iulie. Larisa, care a împlinit de curând frumoasa vârstă de 25 de ani, s-a pregătit intens pentru acest turneu. Din păcate, problemele de sănătate nu îi dau pace. În zadar au încercat antrenorii și oficialii Federației să o încurajeze că Larisa a ajuns parcă la capătul puterilor. Sau așa se vede din exterior. Nici bine nu depășește o problemă, că apare alta. Reamintim ca ea și-a pierdut de curând mama. Tânăra a avut nevoie chiar de ședințe de terapie cu un specialist pentru a trece cu bine peste pierderea suferită.

Gimnasta româncă a anunțat, miercuri, prin intermediul Federației Române de Gimnastică, că este nevoită să se retragă de la proba de individual compus.

Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor.”, a dezvăluit, în urmă cu câteva ore, Larisa Iordache.