A fost nevoie de un singur meci pentru ca Octavian Popescu să ajungă să fie propus la națională

Dragos Stefanescu 06.02.2023, 22:38
A fost nevoie de un singur meci pentru ca Octavian Popescu să ajungă să fie propus la națională

Duminică seară CFR Cluj și FCSB s-au înfruntat în cadrul etapei 24 din Superliga. Fornația roș-albastră s-a impus la limită, scor 1-0. Golul victoriei a fost înscris de Edjouma în mintul 88. Octavian Popescu a oferit pasa decisivă și a avut o evoluție solidă pe parcursul meciului din Gruia. Nicolae Dică a fost impresionat de forma arătată de Popescu și consideră că acesta va fi om de bază în naționala României.

Octavian Popescu va fi jucător de bază în naționala României

Duminică, 6 februarie, CFR Cluj și FCSB s-au înfruntat în cadrul etapei 24 din Superliga. Partida a fost extrem de disputată și a avut parte de un deznodământ spectaculos. FCSB s-a impus pe final, grație golului marcat de Edjouma în minutul 88, după o pasă excelentă a lui Octavian Popescu. În urma succesului obținut, formația roș-albastră a rămas pe locul 4 dar s-a apropiat la doar 6 puncte de CFR Cluj, liderul din Superliga.

Evoluția lui Octavian Popescu a fost lăudată de Nicolae Dică. Antrenorul lui CS Mioveni îl consideră pe Popescu unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din Superliga. În plus, Dică îl vede în viitor drept om de bază în naționala României.

Tavi Popescu este unul dintre cei mai valoroși jucători din campionat, dar mai poate crește, pentru că are calități extraordinare. Cred că poate să fie un jucător important și pentru echipa națională.

Ia acțiuni unu contra unu, are finalizare, este un jucător de ultimă pasă. Ne lipsesc acești jucători, sunt pe cale de dispariție acești decari, cum spunem noi.

În acest moment, Florinel Coman se luptă pentru locul lui. Cred că va fi foarte greu să-i ia fața acum lui Tavi Popescu”, a declarat Nicolae Dică, pentru Fanatik.ro.

Dumitru Dragomir știe care este secretul victoriei obținute de FCSB în derby-ul cu CFR Cluj

Dumitru Dragomir a fost impresionat de victoria obținută de FCSB în Gruia și a făcut o analiză a meciului. Fostul șef al LPF a subliniat că un aspect foarte important în ecuația partidei a fost alegerea tipului de crampoane folosite de jucători. Mai exact, cei de la FCSB au fost extrem de inspirați și au avut un avantaj net pe terenul înghețat de la Cluj. În plus, Dragomir l-a lăudat pe Octavian Popescu, cel care a dat pasa decisivă la golul lui Edjouma.

Şi prima repriză şi a doua. Am zis că se bat cele patru la campionat. Dar să ştiţi că eu m-am aşteptat, cu terenul. Ăştia erau mici, zburdau. Ceilalţi, malaci, înotau în ghete.

Cine le-a dat crampoane adecvate terenului îngheţat, a fost băiat deştept. Ăia erau elefanţi pe patine.

Dacă era desfundat, era altceva. Aşa, ăştia mici au zburdat. Iar ăla, ce fotbalist e. I-am şi zis lui Gigi de Octavian Popescu. Ce pasă a putut să dea la gol, formidabil”, a declarat Dumitru Dragomir.

Urmăriți Playsport.ro și pe