„A fost o rușine!” Mourinho i-a așteptat pe arbitri în parcarea stadionului după finala Europa League. Scenele ireale au fost filmate

Ioan Valentin Oprea 01.06.2023, 10:35
„A fost o rușine!” Mourinho i-a așteptat pe arbitri în parcarea stadionului după finala Europa League. Scenele ireale au fost filmate

Jose Mourinho a fost un car de nervi după finala de Europa League. Experimentatul antrenor în vârstă de 60 de ani s-a plâns de arbitraj, iar, după meci, a fost surprins de camerele foto aşteptându-i pe arbitri în parcarea stadionului „Ferenc Puskas” din Budapesta.

Mourinho nu a putut trece cu uşurinţă peste eşecul suferit în finala din Ungaria, cu FC Sevilla. Medalia de argint nu l-a mulţumit deloc pe antrenorul portughez. La scurt timp după ceremonia de premiere, acesta şi-a donat medalia unui tânăr fan din tribună, iar la conferinţa de presă a pornit un atac furibund la adresa manierei de arbitraj a brigăzii conduse de Anthony Taylor.

Scos din sărite de centralul Anthony Taylor

Mourinho a criticat numărul mare de cartonaşe galbene încasate de elevii săi şi s-a declarat, de asemenea, dezamăgit de faptul că Anthony Taylor nu l-a eliminat pe mijlocaşul spaniolilor, Erik Lamela.

Suntem morţi din punct de vedere fizic şi mental. Suntem morţi pentru că este o înfrângere nemeritată, venită în urma unor decizii foarte discutabile ale arbitrilor”, a tunat Mourinho, în urma înfrângerii de la Budapesta.

I-a aşteptat pe arbitri în parcare

Mourinho a contestat vehement deciziile lui Anthony Taylor, iar la finalul jocului a avut un dialog aprins cu acesta. „Arbitrajul a fost o ruşine”, i-a strigat lusitanul centralului din Marea Britanie. Mourinho a fost cu greu calmat de oficialul UEFA, Mentre Rosetti.

Mourinho crede că arbitrajul le-a tăiat din elan jucătorilor săi. Porughezul spune că mai multe decizii ale brigăzii de arbitri au influenţat decisiv cursul jocului şi nu uită faza în care Lamela ar fi putut fi trimis în tribună.

A fost un meci intens, bărbătesc, vibrant, cu un arbitru care a părut a fi spaniol. Ne-a acordat galben după galben. Lamela trebuia să primească al doilea cartonaş galben, dar Taylor nu i l-a acordat. Astfel, acesta a putut să apară pe lista executanţilor de la loviturile de departajare”, a mai completat tehnicianul din Portugalia.

Urmăriți Playsport.ro și pe