A fost oprită de la sinucidere, acum își sărbătorește ziua de naștere. Mesajul lui Destanee Aiava după ce a vrut să se arunce de pe un pod

Moldoveanu Camelia / 17.05.2022, 16:02
A fost oprită de la sinucidere, acum își sărbătorește ziua de naștere. Mesajul lui Destanee Aiava după ce a vrut să se arunce de pe un pod

Destanee Aiava, numărul 265 WTA, a împlinit pe 10 mai vârsta de 22 de ani. Însă, în urmă cu puțin timp, jucătoare de tenis a fost la un pas să-și pună capăt zilelor. Aceasta a povestit totul prin-un mesaj pe Instagram.

Destanee Aiava a șocat cu mărturisirea ei: „Am vrut să mă arunc de pe pod”

La începutul lunii ianuarie, Simona Halep a învins-o pe Destanee Aiava, la Melbourne, cu scorul de 6-4,6-2. Australianca părea că este motivată să atingă cele mai înalte culmi ale cariere, dar în realitate era măcinată de gândul sinuciderii.

Destanee Aiava a dezvăluit că a vrut să se arunce de pe pod chiar în noapte de Paște. Salvarea ei a venit în momentul în care trei oameni au observat-o și au tras-o de pe margine. Astăzi, aceasta le mulțumește tuturor celor care o iubesc:

În seara de Paște (17 aprilie) am vrut să mă arunc de pe pod pe autostradă. 3 oameni au trecut pe lângă mine, m-au tras de pe marginea lui și m-au dus acasă.
Nu voiam să mai apuc ziua în care am împlinit 22 de ani, dar știu că familia și toți prietenii mei sunt fericiți că trăiesc în această zi specială.

Uneori, oamenii de care dai în viață te fac să simți că nu meriți să fii iubit, dar la finalul zilei am învățat următoarele: ‘Domnul este credincios și nu va îngădui să te ispitească peste puterile tale, ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieși din ea, pentru a-i putea face față.

Mulțumesc pentru toată dragostea și urările de bine trimise astăzi. Cu dragoste, D”, a fost mesajul transmis de Destanee Aiava.

 

“Imediat m-am gândit să mă sinucid!”

Dayana Yastremska (21 de ani, locul 93 WTA) a suferit o înfrângere la Billie Jean King Cup, iar rezultatul a dărâmat-o pe tenismena din Ucraina. Alison Riske (31 de ani, locul 43 WTA) a învins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-6 (16), 7-5, iar jucătoarea din Ucraina și-a ieșit din minți. Partida din cadrul Billie Jean King Cup a durat două ore și 21 de minute.

Dayana Yastremska a avut un discurs foarte dur după meciul cu Alison Riske, din cadrul Billie Jean King Cup:

„Primul meu gând după înfrângere a fost să mă sinucid. La astfel de turnee, fiecare meci este important, sunt mereu multe emoții. Mai ales acum, când se întâmplă asta în Ucraina, ai o motivație în plus de a câștiga, de a câștiga pentru Ucraina.

Este foarte greu pentru că joci împotriva americanilor, toată lumea este foarte tensionată, pui o presiune suplimentară pe tine. Nici nu-mi amintesc care a fost scorul în tie-break-ul din primul set. Fiecare punct pe care l-am jucat a fost important.

Nici măcar nu știu cum să-mi exprim sentimentele în cuvinte. Dacă joc cu grijă când am șanse de a câștiga, atunci pun presiune pe mine și încep să pierd. Probabil că mi-ar lua o zi întreagă să explic ce s-a întâmplat în acest meci.

Una peste alta, cred că a fost o luptă interesantă. Am facut tot ce am putut. Este trist că am pierdut, dar mi-a plăcut să joc aici”, a spus Dayana Yastremska, citată de Ziare.com.