„A fost prost, a fost slab, a fost pârnaie”. Derapaj suburban la DigiSport după înfrângerea suferită de România în meciul cu Muntenegru

Moldoveanu Camelia 15.06.2022, 09:07
„A fost prost, a fost slab, a fost pârnaie”. Derapaj suburban la DigiSport după înfrângerea suferită de România în meciul cu Muntenegru

România a pierdut dramatic pe Giulești, cu 0-3, contra Muntenegru. Rezultatul dezastruos a fost cauza unui derapaj suburban la DigiSport. Maxim a fost ținta criticilor, în direct la TV.

Derapaj suburban la DigiSport. Maxim a fost făcut praf

Echipa națională a României a suferit o umilință uriașă în cea de-a patra etapă a Ligii Națiunilor. Muntenegru a dominat jocul de pe Giulești, iar „tricolorii” au ajuns cu greu în fața porții adverse.

Stefan Mugosa s-a distrat cu apărarea tricolorilor. El a marcat toate cele trei goluri ale oaspeților, profitând de modul în care s-au apărat oamenii lui Iordănescu Jr.

După meci, Ilie Dumitrescu a comentat prestația elevilor lui Edi Iordănescu. Diplomat, acesta nu a dorit să-l critice prea dur pe Maxim:

Maxim nu a fost într-o seară foarte bună. Când spui că nu s-a ridicat la un nivel foarte bun sau că nu a făcut un meci foarte bun e de ajuns pentru că s-a văzut care este nivelul lui. Nu s-a văzut în meci, nu a fost inspirat”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Vali Moraru, moderatorul emisiune Digi Sport Special, a fost protagonistul unui derapaj suburban. Acesta s-a înfuriat teribil atunci când a văzut că Ilie Dumitrescu evita să folosească termeni duri la adresa lui Maxim:

”Maxim a fost într-o seară foarte proastă. Eu jucam ca Maxim, eu jucam ca Maxim, doar că nu ajungeam la minge, dar pasam la fel ca el. A jucat foarte prost. De ce e de ajuns? El își permite să joace așa și eu nu îmi permit să spun că a jucat prost? A fost prost, a fost slab, pârnaie! Ce vrei? Așa e la fotbal, în fine”, a comentat Vali Moraru.

Edi Iordănescu se gândește la demisie?

După meci, selecționerul Edi Iordănescu a lăsat de înțeles că ar putea demisiona:

Eu sunt principalul vinovat, nu consider că echipa nu a vrut să joace. Dar atât s-a putut, nu am putut alerga mai mult, de aceea am pierdut mereu duelurile, nu am fost primii la minge.

Eu mă gândesc doar la interesul naționalei, nu al meu, trebuie să analizăm, să vedem ce putem face. Nu este o echipă de club, unde peste câteva zile se pot remedia lucrurile. Vom vorbi după o analiză profundă și vom vedea ce decizii se vor lua. Trebuie o evaluare clară. Este clar că s-au strâns frustrări multe din trecut, adversități. E greu să construim așa”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe