A fost ținut în funcția de antrenor doar 15 ore. Evenimentele din 2012 i-au fost fatale tehnicianului

Catinca Giosanu 12.01.2023, 13:47
A fost ținut în funcția de antrenor doar 15 ore. Evenimentele din 2012 i-au fost fatale tehnicianului

Un antrenor canadian a reușit performanța de a fi demis după doar 15 ore de la instalarea în funcție. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a fost dat afară din cauza unei greșeli comise în trecut. Șefii clubului au renunțat la serviciile lui imediat după ce au aflat despre gestul pe care l-a făcut oficialul în urmă cu mai mulți ani.

Sandro Grande, demis la câteva ore de la numirea în funcție

Presa din străinătate notează că Sandro Grande a rezistat doar câteva ore pe banca tehnică a celor de la CF Montreal. Conducerea clubului a decis să-l demită din funcția de principal al echipei secunde la mai puțin de 24 de ore de la numirea oficială. Totul, din cauza unei postări făcute pe platforma Twitter.

Jurnaliștii de la L’Equipe titrează că Sandro Grande a scris în 2012 un mesaj controversat pe contul oficial de socializare. De atunci, problemele par că se țin lanț de oficial.

Motivul pentru care a fost dat afară

Motivul pentru care a fost dat afară Sandro Grande are legătură cu faptul că antrenorul în vârstă de 45 de ani și-a exprimat regretul față de tentativa de asasinare nereușită a fostului premier al Quebecului, Pauline Marois.

Singura greşeală făcută de cel care a tras… a fost că nu şi-a lovit ţinta. Data viitoare, băieţi. Sper!”, scria Sandro Grande, pe Twitter, în urmă cu mai bine de zece ani.

Mesajul transmis de columbian nu a fost văzut cu ochi buni de oamenii din fotbal. Drept dovadă, antrenorul a fost demis din funcția de principal al echipei secunde a clubului la mai puțin de 24 de ore de la numirea oficială.

Reacția clubului din Canada

Reprezentanții clubului CF Montreal și-au justificat decizia de a-l da afară pe Sandro Grande. Ei au recunoscut că a fost o greșeală să îl instaleze pe columbian în funcția de principal al echipei secunde a clubului din Canada, care evoluează în Major League Soccer.

Recunoaştem faptul că angajarea lui Sandro Grande a fost o greşeală şi regretăm repercusiunile pe care această decizie este posibil să le fi avut.

Le prezentăm scuze sincere tuturor celor caare s-au simţit lezaţi sau şocaţi. În mod clar a fost o lipsă de sensibilitate din partea noastră şi am subestimat ce a afirmat el în urmă cu câţiva ani.”, a precizat președintele Gabriel Gervais.

Urmăriți Playsport.ro și pe