Răzvan Lucescu trece prin clipe grele! Încă o înfrângere și șeicii au decis: ”L-au dat afară!”

Giosanu Catinca / 04.02.2021, 22:52
Răzvan Lucescu trece prin clipe grele! Încă o înfrângere și șeicii au decis: ”L-au dat afară!”

Răzvan Lucescu trece prin clipe extrem de grele! Tehnicianul român se confruntă cu un nou eșec. Despre ce este vorba și ce decizie au luat oficialii din Arabia Saudită?

Răzvan Lucescu trece prin clipe grele!

Presa locală a anunțat că Răzvan Lucescu a fost dat afară de Al Hilal, după ce echipa sa a pierdut, scor 2-3, în fața celor de la Abha, în runda a 17-a din Arabia Saudită. Aceasta a fost cea de-a doua înfrângere pentru antrenorul român. Prima a fost cea din Supercupă, unde Al Hilal a fost umilită de Al Nassr (0-3).

Până acum, Lucescu Jr. a reușit o singură victorie în ultimele opt partide oficiale. Acest lucru reprezintă o contraperformanță uriașă pentru cel mai titrat club din Arabia Saudită. Între timp, în Golf, au apărut deja zvonuri conform cărora românul ar fi fost concediat.

Jurnalistul Patrick Meehan Nader notează că Răzvan Lucescu a fost deja dat afară.

Încă o înfrângere și șeicii au decis: ”L-au dat afară!”

Ziaristul anterior menționat scrie că tehnicianul român a fost înlăturat de la cârma echipei saudite, ”potrivit publicației GOAL”.

Conducerea, în frunte cu Fahd bin Nafel, a decis să-l demită pe Răzvan Lucescu, în încercarea de a salva competiția internă”, informează jurnaliștii de la Goal.

Din primele date rezultă că succesorul său ar urma să fie Sami Al-Jaber, o glorie locală care a evoluat între 1989 și 2007 pentru Al Hilal.

Razvan Lucescu, Razvan Lucescu, dat afară de șeici
Razvan Lucescu, dat afară de șeici

Lucescu Jr.: ”Antrenorul e cel mai vinovat!”

La scurt timp după meci, Răzvan Lucescu a vorbit cu jurnaliștii din Arabia Saudită. Tehnicianul român a lăsat să se înțeleagă că se poate întâmpla orice.

Acesta este preţul pe care îl primești după un sezon de succes. Desigur, atunci când rezultatele tale sunt pozitive sau negative, prima persoană la care te uiţi este antrenorul. Acesta este fotbalul. Când ai succes, totul merge bine, dar când apare un blocaj, antrenorul va fi cel mai vinovat”, a zis antrenorul român, conform celor de la Antena Sport.