A început divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Nimeni nu știe nimic în acest moment

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.10.2021, 13:35
A început divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Nimeni nu știe nimic în acest moment

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este ireversibil. Procedura a fost declanșată, iar procesul se va judeca la o instanță din România, respectiv la Judecătoria Buftea.

Laurențiu Reghecampf a cerut ca procesul să se desfășoară în maximă discreție

Dosarul divorțului celor doi a fost deja depus de către Laurențiu Reghecampf, cel care a solicitat ca întreaga desfășurare a procesului să rămână secretă, anunță wowbiz.ro. Astfel, antrenorul Universității Craiova a demonstrat că este extrem de hotărât să meargă până la capăt în acest demers, așa cum a anunțat încă de la început.

Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a spus Reghecampf pentru Cancan.

După anunțul făcut de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a transmis că a reușit în sfârșit să se împace cu această idee. După ce pentru mai multe luni a negat vehement că relația lor ar avea probleme și că soțul său ar avea o amantă. Totodată, ea a ținut să facă și câteva lămuriri referitoare la situația financiară care va fi generată în urma acestui divorț.

Am învăţat să iert. Acum nu mă mai doare nimic. M-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Mama mi-a apărut în vis şi mi-a zis să ridic capul sus şi să merg mai departe, să trec odată peste asta. Lui Laurenţiu îi urăm mult noroc în noua lui viaţă.

Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât”, a spus Anamaria Prodan recent la Pro TV.

Fina celor doi a intervenit în acest scandal

Fina celor doi, Ramona Lăzuran a explicat pentru Wowbiz de ce consideră că Anamaria Prodan nu are dreptate când susține că ei i se cuvine cea mai mare parte din averea familiei în urma divorțului.

Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine. Vorbesc cu ei, am vorbit cu ei. Sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.

Ei au plecat amândoi. Însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov. Iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea.

Au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii. El a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând”, a spus femeia sursei citate.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina, se implică în divorțul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf: „Să te faci cunoscută prin realizări”