Reghecampf a avut o singură cerință la Anamaria Prodan ca să semneze divorțul. Dezvăluiri explozive la Măruță

Moldoveanu Camelia / 19.10.2021, 18:12
Reghecampf a avut o singură cerință la Anamaria Prodan ca să semneze divorțul. Dezvăluiri explozive la Măruță

Anamaria Prodan a dezvăluit ce condiții i-a pus Laurențiu Reghecampf pentru a divorța. Antrenorul CSU Craiova are reguli clare și nu concepe să dea nici măcar un pas înapoi. Impresara a dezvăluit ce a discutat în urmă cu două zile cu bărbatul care i-a fost alături aproape 15 ani.

Dezvăluirile vin în momentul în care Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că are un nou iubit. Numele vehiculat a produs o undă de șoc.

Cerință clară din partea lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a apărut la TV pentru a lămuri telenovela care ține de mai multe luni primele pagini ale revistelor de scandal. Se pare că Laurențiu Reghecampf i-a cerut impresarei să renunțe la numele lui de familie. Acesta este decis să rupă orice legătură, mai ales că evenimentele din ultimele luni poate să îi afectează sarcina noii iubitei. 

Mai mult, Prodanca susține că pozele cu Corina Caciuc și soțul ei au apărut din greșeală. Dar, în același timp, tot impresara spune că femeia care urmează să-l facă pe Reghe tată, pentru a treia oară, se bucură de atenția presei.

Anamaria Prodan a recunoscut tot ce a scris presa, pe surse

Mă deranjează asocierea, compararea. Un soț, tată, care a plecat cu cineva… și s-a făcut această poveste de dragoste. Până în ziua în care noi divorțam trebuia să nu apară poze peste noapte, să dăm. Am avut o discuție cu soțul meu acum două nopți și mi-a spus că cineva a deschis conturi fake de Instagram. Această domnișoară nu vrea să apară în presă, ei nu au vrut să apară. E cumplit pentru ea. Da, ei sunt un cuplu. Îmi doresc pentru soțul meu să continue drumul pe care eu i l-am dat.

Laurențiu Reghecampf nu are ce să mai caute lângă mine. Poate fi doar tatăl fiului meu. toți prietenii i-au spus că greșește. A venit la mine, l-am iertat, l-am iertat. Eu nu accept umilința.

Soțul meu mi-a cerut să renunț la numele de Reghecampf. Mi-a zis că el are niște reguli clare Nu mă interesează! (de numele Reghecampf) M-a strigat cineva așa?”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea La Măruță.

Anamaria Prodan: „Laur a făcut bani mulți, dar nu pentru noi”

Multe persoane au vorbit despre averea pe care cei doi soți ar trebui să o împartă. Cu toate că sunt căsătoriți și, după cum specifică Anamaria Prodan, nu există niciun act prenupțial, Reghecampf nu o să primească niciun ban.

Laurențiu Reghecampf no are ce împărți cu mine. Tot e moștenit. Nu avem nimic de împărțit. Mama a fost om de afaceri. Anamaria Prodan este milionară și copiată. El a muncit enorm, dar pentru alții nu pentru noi. Laurențiu nu are de luat jumătate din avere, trebuie să lasă totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Lui îi rămâne salariul de la Craiova și bonurile de masă. Nu am avut prenuptial contract.”, a mai spus Anamaria Prodan în emisiunea La Măruță.

Află de pe Playsport.ro cum s-a produs ruptura dintre Prodanca și Reghe.