A început răzmerița la CFR Cluj înainte de meciul cu Young Boys Berna. Șumudică l-a exclus pe Chipciu din lot

Bordei Radu / 02.08.2021, 21:44
A început răzmerița la CFR Cluj înainte de meciul cu Young Boys Berna. Șumudică l-a exclus pe Chipciu din lot

Marius Șumudică nu glumește: pentru antrenorul campioanei disciplina este cea mai importantă. A aflat-o pe propria piele chiar unul din jucătorii de mare experiență de la echipă. Acesta nu va mai face parte din lotul campioanei, după un conflict cu antrenorul.

Alex Chipciu este al doilea fotbalist care este îndepărtat de la echipă, la dorința lui Șumudică. Tehnicianul a luat această decizie chiar înaintea partidei cu Young Boys Berna. din turul trei al preliminariilor Ligii Campionilor. 

Șumudică face curățenie la echipă. Alex Chipciu a fost exclus din lot și de pe lista UEFA. „Drumurile noastre se despart, din acest moment”

Totul s-a petrecut la antrenament, unde fostul mijlocaș al FCSB a avut o reacție violentă, la adresa unui coleg. Deși este un jucător cu mare experiență, Chipciu s-a enervat foarte tare, după ce a primit o minge în față trimisă de tânărul portar Otto Hindrich. Șumudică a întrerupt jocul școală și l-a trimis la cabine pe mijlocaș. Mai mult, se pare că jucătorul nu va lipsi doar cu Young Boys, ci va fi pus pe liber. Antrenorul ar fi fost enervat de atitudinea jucătorului.

A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, am anunțat conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. El și-a ales singur drumul, a explicat Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

Chipciu, decisiv pentru parcursul european al CFR-ului din acest sezon. A marcat un gol decisiv

Alex Chipciu este omul care a marcat golul care a salvat Clujul, la Banja Luka. Cu toate acestea, Șumudică nu a trecut peste actul de indisciplină și a tăiat în carne vie.

Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta. Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului, a declarat antrenorul campioanei

Chipciu nu este primul jucător îndepărtat de Șumudică, pe motive de indisciplină. Mario Rondon a plecat și el, tot după un conflict cu antrenorul. Fostul rapidist nu glumește când vine vorba de disciplină. Mai mult, Șumudică a fost dezamăgit și de faptul că mijlocașul nu a încercat să repare situația. Chipciu nu și-a prezentat scuzele colegilor și asta a semnat despărțirea de CFR.