Alex Chipciu și-a pus cenușă în cap: ”Îmi cer scuze, Mister! A fost o lipsă de respect”

Moldoveanu Camelia / 05.08.2021, 20:13

Marius Șumudică nu se joacă! Alex Chipciu și-a cerut scuze la conferința de presă pentru derapajul pe care l-a avut la antrenamente. CFR Cluj a luat deja o decizie în ceea ce privește viitorul jucătorului.

Alex Chipciu și-a cerut iertare de la „Mister”

Alexandru Chipciu a fost exclus din lotul lui CFR Cluj de către antrenorul Marius Șumudică. Acest lucru s-a întâmplat chiar înaintea primei manșe a turului 3 preliminar din Champions League contra elvețienilor de la Young Boys Berna. Antrenorul campioanei României a explicat la conferința de presă premergătoare partidei că a luat această decizie după o ieșire nervoasă a lui Chipciu la un antrenament.

În conferința de presă de astăzi, Chipciu a apărut în fața fanilor lângă Marius Șumudică. Fotbalistul și-a cerut scuze și dezvăluit că nu se află pe lista UEFA pentru următorul meci. După cele întâmplate, CFR Cluj a luat decizia de a trece peste acest eveniment.

Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o greșeală, Mister! Primul pas a fost să-mi cer scuze. Apoi am vorbit cu Mister. Avem o relație lungă și datorită dânsului am rămas în continuare aici.

Nu pot să fiu decât mulțumit pentru șansa oferită. Am vorbit cu Otto imediat după incident, nu a fost atât de grav.

A fost o lipsă de respect. Nu sunt pe lista UEFA, o să fac deplasarea și îi voi susține din tribună”, a spus Chipciu la conferința de presă susținută de CFR Cluj.

Giovanni Becali, detalii despre incident

Incidentul a fost confirmat și de impresarul fotbalistului, Giovanni Becali. El a spus că jucătorul pe care îl reprezintă nu ar fi trebuit să părăsească antrenamentul. Cu toate acestea, Giovanni este de părere că Alex Chipciu va primi cel mai probabil o amendă din partea clubului. De asemenea, impresarul a dezvăluit în acel moment că lucrează pentru a-i găsi lui Chipciu un contract pentru următoarele două sezoane.

(Despre rezilierea contractului) Asta nu pot să vă spun eu, ci conducerea. Eu pot să vă spun că Chipciu are în continuare un contract cu CFR. Poate i s-a interzis să se antreneze cu prima echipă, dar firma Becali caută un contract pentru următorii doi ani pentru Chipciu. Eu nu cred că îl îndepărtează pentru salariu. Știu de incident, știu că a fost o intrare, o contră, Alex s-a supărat, a scos tricoul și a plecat de la antrenament.

Probabil o să i se dea o amendă, trebuie să răspundă pentru asta. Nu trebuia să se ducă la vestiar și să părăsească antrenamentul, mai ales că el e profesionist și a trecut pe la echipe mari. El are contract tot sezonul ăsta cu CFR. Dacă vrea să rezilieze trebuie să își găsească echipă. Are cel mai mare contract din România. Are un contract foarte mare”, a spus Giovanni Becali potrivit ProSport.