„A întârziat cu pâinea la masă și mi-a pus miere în cafea” – motivele aberante ale lui Hagi, pentru a scăpa de prima nevastă. Lena i-a luat o grămadă de bani la divorț!

Simion Andrei 09.03.2021, 12:40
„A întârziat cu pâinea la masă și mi-a pus miere în cafea” – motivele aberante ale lui Hagi, pentru a scăpa de prima nevastă. Lena i-a luat o grămadă de bani la divorț!

Gică Hagi este căsătorit Marilena din anul 1995, însă înainte de asta, „Regele” a mai avut o nevastă. Este vorba de Leni Celnicu, alături de care nu a avut o căsnicie foarte lungă. Cel mai surprinzător este, însă, motivul pentru care Hagi a ales să divorțeze de aceasta din urmă.

Motivele aberante ale lui Hagi, pentru a scăpa de prima nevastă

Gică Hagi are doi copii, Ianis și Kira, împreună cu Marilena. Cei doi s-au căsătorit în 1995, însă înainte de asta, Hagi trecuse printr-un divorț. Cel mai bun fotbalist pe care l-a dat România, Gică Hagi, a fost căsătorit timp de câteva luni, la începutul anilor ’90, cu Leni Celnicu.
Cei doi s-au cunoscut imediat după Campionatul Mondial din Italia, în 1990, iar la scurt timp au luat decizia de a merge la altar. Pe 15 iulie 1990 a fost organizată ceremonia de căsătorie, însă destinele lor nu aveau să rămână unite foarte mult timp.
După aproximativ șase luni, relația dintre cei doi s-a răcit, iar el a depus actele de divorț. Cererea a fost făcută la Tribunalul Constanța, iar motivele invocate au fost șocante.
„Regele” a scris în cererea de divorț că Leni a întârziat cu pâinea la masă și ar fi pus miere în cafea, în loc de zahăr. Procesul a fost respins atunci de magistrații Tribunalului Constanța, însă Gică Hagi nu s-a oprit. El a mutat procesul la București, anunță Click.

Am divorțat la jumătate de an după prima căsătorie, așa a fost să fie. Nu am avut niciun conflict. Faci un parteneriat cu cineva în viață bazat pe o încredere totală. Când nu îți mai place de cineva, nu mai ai încredere sau nu mai merge, e bine să nu te încurci. Atât de simplu este”, spunea Hagi, despre mariajul cu Leni Celnicu.

Gică Hagi și Leni Celnicu în 1990
Gică Hagi și Leni Celnicu în 1990

Păgubit cu 300.000 de dolari în urma divorțului

Divorțul nu s-a realizat atât de ușor pe cât ar fi vrut Gică Hagi. Lucrurile nu au mers bine nici la București în prima fază și a fost nevoit să mute procesul la Oradea, apoi la Brașov, ca într-un final să se întoarcă la București.
În cele din urmă, divorțul s-a realizat, însă nu și fără costuri importante. Conform sursei citate, Leni s-ar fi ales în urma divorțului cu 300.000 de dolari, o sumă deloc de neglijat în acele vremuri.
După separarea de fostul mare fotbalist, Leni a stat singură o bună perioadă de timp. În anul 2004, Leni s-a măritat cu un alt bărbat din Constanța.

Hagi a plătit 300.000 de dolari pentru divorțul de Leni
Hagi a plătit 300.000 de dolari pentru divorțul de Leni

În 1995, Gică Hagi s-a recăsătorit. De data aceasta Marilena avea să îi devină soție, femeia alături de care trăiește fericit și în prezent. Cei doi au împreună doi copii, pe Ianis și Kira.
Ianis Hagi a urmat calea tatălui și are mare succes în Scoția, unde a câștigat primul titlu de campion în cariera cu Rangers.
În schimb, Kira Hagi a ales o altă carieră de succes. Ea este actriță și a jucat deja în câteve spectacole importante de teatru. Ea a studiat actoria în Statele Unite ale Americii, dar s-a întors în România pentru a profesa.

Gică Hagi, împreună cu Ianis și Kira
Gică Hagi, împreună cu Ianis și Kira