A izbucnit Gică Popescu și a atacat conducerea federală: „Nu prind proiectele? Duceți-vă la ușa FRF”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.11.2021, 20:59
A izbucnit Gică Popescu și a atacat conducerea federală: „Nu prind proiectele? Duceți-vă la ușa FRF”

Gică Popescu a avut un discurs foarte dur la adresa conducerii Federației Române de Fotbal. S-a întâmplat la finalul partidei dintre Farul Constanța și UTA Arad din etapa cu numărul 16 din Liga 1, scor 0-0.

Președintele Farului a criticat declarațiile făcute de Mihai Stoichiță în exclusivitate pentru PlaySport.ro. Directorul tehnic de la FRF a spus că la echipa națională nu este timp pentru implementarea unui proiect, ci este nevoie de rezultate imediate.

Gică Popescu îl contrazice pe Mihai Stoichiță

De asemenea, „Baciul” a criticat și lipsa de asumare a conducătorilor fotbalului românesc în urma unei noi campanii de calificare ratate de echipa națională.

Nu prind proiectele? Păi, s-au făcut proiecte ca să prindă? Pentru a prinde proiectul, în primul rând trebuie să-l începi. Aici, la Farul, prinde viață acest proiect pentru că noi în fiecare azi vrem să facem infrastructura, creștem jucători, am ajuns la 650 de copii în academie.

Constatați și voi că aici e un proiect la care lucrăm ani de zile și pe care vrem să-l îmbunătățim. Atât timp cât nu există un proiect, ce să aștepți?

Dar de ce mă întrebați pe mine și nu mergeți la ușa Federației? E rușinos că după o nouă calificare ratată nu iese nimeni să spună ce s-a întâmplat. Mergeți acolo, oameni buni, să primiți răspunsurile de acolo!”, a spus Gică Popescu la finalul meciului Farul – UTA.

Gică Hagi l-a completat pe președintele Farului

De asemenea, și Gică Hagi a comentat în aceeași cheie ca și Popescu declarațiile lui Mihai Stoichiță.

Chiar dacă Stoichiță crede altceva, e nevoie de un proiect. Altfel, românii nu pot fi fericiți. Rezultate n-avem, dacă le vrei de azi pe mâine, nu se poate! Iar nu ne calificăm, iar plângem. Naționala României are nevoie de un proiect.

Altfel, vă dăm acadele și Chupa Chups și gata. Italia, Belgia au investit în tineri, nu se face ceva de azi pe mâine cum dorește domnul Stoichiță, care a greșit! Dacă nu ai rezultate, ce trebuie să faci?! Trebuie să construiești! Ne bucurăm de un meci, de două, apoi iar clacăm și cade totul pe jucători.

Ok, acum vrem la Europene. Și dacă nu se întâmplă?! Iar trec doi ani. Când nu mai ai temelie, bază, pe ce să construiești, trebuie să știi să pui bazele unui proiect mare, să formezi acea bază care să fie câștigătoare”, a spus și Hagi după meci.

Gică Hagi provoacă panică la FRF! Ce a aflat Gică Popescu despre Răzvan Burleanu