A izbucnit Ilie Dumitrescu la adresa lui Mihai Stoichiță: „Vorbim de parcă am câștigat meciul”

Ștefănescu Dragoș 22.11.2022, 15:41
A izbucnit Ilie Dumitrescu la adresa lui Mihai Stoichiță: „Vorbim de parcă am câștigat meciul”

În urmă cu câteva zile naționala României a disputat două meciuri amicale, cu Slovenia și Moldova. ”Tricolorii” au pierdut în fața Sloveniei, scor 1-2, și au lăsat o impresie foarte proastă mai ales în prima repriză. După meci, Mihai Stoichiță a subliniat jocul mai bun al echipei noastre din repriza secundă. Declarația oficialului FRF a produs indignarea lui Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu, indignat de declarația lui Mihai Stoichiță

Naționala de fotbal a României a disputat în urmă cu câteva zile două partide amicale. În primul meci, ”tricolorii” au pierdut în fața Sloveniei, scor 1-2. Echipa noastră a făcut o primă repriză  dezastruoasă, fiind depășită la toate capitolele de adversari. În partea secundă ”tricolorii” au mai echilibrat jocul și au reușit să marcheze un gol. În al doilea meci amical România a învins Moldova cu scorul de 5-0.

După meciul cu Slovenia, Mihai Stoichiță a subliniat jocul bun al ”tricolorilor” din repriza a doua, făcând abstracție de prima parte a partidei.

Am văzut că s-a vorbit doar de prima repriză cu Slovenia. Să nu uităm totuși că am făcut o repriză secundă foarte bună”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Indignat de declarația oficialului FRF, Ilie Dumitrescu a fost extrem de tranșant. Fostul mare internațional consideră grav că am ajuns să ne bucurăm de o dominare palidă a jocului în repriza a doua.

Vorbim despre repriza a doua de parcă am câștigat cu 3-2 sau cu 4-2. Noi am pierdut totuși cu 1-2, în ciuda reprizei bune. Dacă am ajuns să ne bucurăm că am avut o prestație bună la 0-2 pentru adversar, e trist!”, a spus Ilie Dumitrescu.

”Tricolorii” visează la EURO 2024. „Este un nou început!”

În meciul cu Moldova, Alexandru Cicâldău a marcat un gol fabulos, din lovitură liberă, în minutul 60. După meci, mijlocașul central a spus că simte că acesta este un nou început pentru naționala României. Totodată, Cicâldău a subliniat că este încrezător în șansele naționalei noastre de se califica la EURO 2024.

Am venit aici cu gândul să facem un joc bun și să câștigăm acest meci și mă bucur că am reușit acest lucru. Lucrez foarte mult la loviturile libere, dar cred că cel mai important este că am reușit să câștigăm în această seară, cred că este un nou început. A fost doar un meci până la urmă, știm că la anul o să înceapă lucrurile serioase și trebuie să venim pregătiți la maxim. Suntem foarte încrezători în tot ceea ce înseamnă acest grup, eu zic că de la selecție la selecție arătăm bine. Vom da totul pentru a ne califica. Ne bucurăm că am venit și ne-a ieșit acest meci. Nu cred că există prietenie pe teren”, a spus Cicâldău la Pro Arena.