A jucat la Steaua și Rapid, dar a ajuns într-o situație ireală! „Spălam mașini la colțul străzii după antrenamente”

Bădulescu Silvian / 01.12.2021, 14:15
A jucat la Steaua și Rapid, dar a ajuns într-o situație ireală! „Spălam mașini la colțul străzii după antrenamente”

Ștefan Ciuculescu a fost portar la Steaua și Rapid. Acesta s-a lăsat de acest sport, iar, în prezent, este prezent la show-ul TV Survivor. El a povestit câteva episoade dificile din copilăria sa, în cadrul unei emisiuni la care a fost prezent cu mama sa.

Probleme cu inima

Acesta a fost foarte aproape de a se lăsa de fotbal de la o vârstă fragedă. La 10 ani, el a fost diagnosticat cu un bloc de ramificare dreaptă. Pentru a bate corect, țesutul inimii conduce impulsuri electrice în întregul mușchi într-un mod regulat. Acest lucru îngreunează inima să pompeze sânge în tot corpul.

Părinții au mers cu el din medic în medic, dar fiecare i-a recomandat să renunțe la acest sport, pentru sănătatea proprie. Totuși, o ultimă încercare la profesorul doctor Țintoiu Ion i-a schimbat traiectoria acestuia. Mai exact, doctorul i-a transmis că nu trebuie să renunțe la fotbal, iar, șapte ani mai târziu, el se afla în lotul primei echipei a FCSB-ului (Steaua pe atunci).

El s-a retras din activitate la doar 27 de ani. A fost legitimat în trecut la FCSB, dar și la Rapid București, de unde a pornit din Liga a 4-a. El a agățat ghetele în cui de la formația din Giulești, unde nu a primit mai multe salarii restante și a decis să se ducă la „Survivor”.

„De la 6 la 10 spălam mașini”

În perioada în care era legitimat la FCSB, el a declarat că obișnuia să spele mașini la colțul străzii pentru a-și câștiga traiul. Cum, în momentul respectiv, nu era remunerat la fotbal, el a decis să își găsească o sursă de venit.

De la 6 la 10 spălam mașini. Eram portar la Steaua și eram neplătit. Mă duceam la antrenament la nouă dimineața, mâncam, mergeam la teren, mă odihneam, începeam antrenamentul la 11, la 13, 14 ajungeam acasă. Mă odihneam, iar de la cinci și jumătate-șase mă duceam în colțul străzii la spălătorie” a recunoscut acesta pentru wowbiz.ro.

Alina Ciuculescu, mama acestuia, a declarat că i-a propus mai multe sporturi fiului său, dar el a ales fotbalul, într-un final, fără a fi influențat de către părinți.

Am ales pentru el ai multe ramuri sportive, printre care și fotbalul. L-am lăsat să aleagă. Eu i-am arătat oportunitățile, decizia a fost a lui”.

Din nefericire, acesta a trecut prin clipe grele cu tatăl său, care a suferit trei infarcturi consecutive. Greutățile prin care a trecut l-au întărit, iar acesta nu ratează niciun moment pentru a le spune părinților săi cât de mult reprezintă pentru el.